• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

    Redigeras under avancerat
0

ALEAH CARE TRÄNINGSKULA

En starkare bäckenbottenmuskulatur kräver både styrka och koordination. Aleah Cares Träningskula hjälper dig att på enkelt sätt hitta dina muskler och komma igång med din träning.

600 kr
{{ price }}

Det är aldrig för sent att börja knipa. Med regelbunden träning, omvårdnad och uppskattning kan du ge din bäckenbotten och hela kroppen en bättre hälsa.

Aleah Care Träningskula är en ergonomisk knipkula för en mer kontrollerad knipträning. Fördelen med att träna med träningskulan är att din träning blir mer effektiv. Du hittar lättare rätt muskulatur när du har något att knipa runt. Du får motstånd i övningarna av kulans tyngd. Och du ser ofta ett positivt resultat snabbare, både när det gäller styrka och uthållighet.

Bäckenbottenträning med hjälp av en knipkula är ett bra och enkelt sätt att förebygga och lindra bland annat inkontinensbesvär, framfall och nedsatt känsel. Förutom att stärka bäckenbottenmuskulaturen så ökar blodcirkulationen i underlivet och syresättningen av musklerna när du kniptränar regelbundet och du får ökad kontakt med både din bäckenbotten och ditt underliv.   

Musklerna i bäckenbotten har dessutom en viktig funktion vid omslutande sex och det har visat sig att bäckenbottenträning kan lindra vissa sexuella besvär. Det beror på att en muskel som fungerar väl - i detta fall en stärkt bäckenbotten - ska kunna spännas när det behövs och däremellan kunna slappna av, vilket göra att många som får ont under sex kan bli hjälpta av att lära sig slappna av i bäckenbotten i och med träningen. 

Många upplever också att sexlivet förbättras med en regelbunden bäckenbottenträning. Till exempel kan det bli lättare att få orgasm eller att behålla en erektion i och med att känsligheten ökar i underlivet genom den ökade blodgenomströmningen och syresättningen av musklerna.

Med Aleah Care Träningskula får du allt du behöver för att lyckas med din träning. Förutom träningskulan medföljer vårt naturliga vattenbaserade glidmedel (50 ml), naturlig produktrengöring för intimprodukter (50 ml), en träningsguide som ger dig tips och råd om hur du på bästa sätt genomför din träning samt en förvaringspåse till träningskulan.


Material 100% kroppssäkert silikon
Vikt Knipkulans vikt: 100 gram. Paketets vikt: 350 gram.
Mått Träningskulans längd med snöre: 15,6 cm. Diameter 2,5 cm.
Egenskaper Ett komplett kit för din bäckenbottenträning. En träningskula (vattentät), ett naturligt glidmedel (50 ml), en antibakteriell rengöring för intimprodukter (50 ml), en träningsguide samt en förvaringspåse medföljer i paketet..
Vi rekommenderar att du tränar dynamiska knip och avslappningsövningar varje dag i cirka 10 minuter i tre månader. Du kommer kunna känna tydliga resultat redan efter fyra veckor.

I -knipträningspaketet medföljer en träningsguide för att ge dig bästa möjliga förutsättningar och tydligt guida dig steg för steg för en lyckad träning.

Träningskulan hjälper dig att hitta rätt muskler, få snabbt resultat, effektivare träning och starkare bäckenbotten.

Det vattenbaserade glidmedlet innehåller yoghurt och prebiotika som vårdar och återfuktar dina slemhinnor.
Applicera en klick på träningskulans topp innan du för in träningskulan i underlivet. Det ger en behagligare känsla och gör träningen mer effektiv.

Produktrengöringen är avsedd för en skonsam och effektiv tvätt av din träningskula, utan att irritera dina slemhinnor.
Applicera en klick efter användning och skölj sedan i ljummet vatten. Innehåller ingen uttorkande alkohol eller parabener. Kan även användas till andra intimhjälpmedel i silikon.

Lycka till med din träning!