• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

0

ALEAH CARE TRÄNINGSKULA

En starkare bäckenbottenmuskulatur kräver både styrka och koordination. Aleah Cares Träningskula hjälper dig att på enkelt sätt hitta dina muskler och komma igång med din träning.

600 kr
{{ price }}

Det är aldrig för sent att börja knipa. Med regelbunden träning, omvårdnad och uppskattning kan du ge din bäckenbotten och hela kroppen en bättre hälsa.

Aleah Care Träningskula är en ergonomisk knipkula för en mer kontrollerad knipträning. Fördelen med att träna med träningskulan är att din träning blir mer effektiv. Du hittar lättare rätt muskulatur när du har något att knipa runt. Du får motstånd i övningarna av kulans tyngd. Och du ser ofta ett positivt resultat snabbare, både när det gäller styrka och uthållighet.

Bäckenbottenträning med hjälp av en knipkula är ett bra och enkelt sätt att förebygga och lindra bland annat inkontinensbesvär, framfall och nedsatt känsel. 

Med Aleah Care Träningskula får du allt du behöver för att lyckas med din träning. Förutom träningskulan medföljer vårt naturliga vattenbaserade glidmedel (50 ml), antibakteriell rengöring för intimprodukter (50 ml), en träningsguide som ger dig tips och råd om hur du på bästa sätt genomför din träning samt en förvaringspåse till träningskulan.


Material 100% kroppssäkert silikon
Vikt Knipkulans vikt: 100 gram. Paketets vikt: 350 gram.
Mått Träningskulans längd med snöre: 15,6 cm. Diameter 2,5 cm.
Egenskaper Ett komplett kit för din bäckenbottenträning. En träningskula (vattentät), ett naturligt glidmedel (50 ml), en antibakteriell rengöring för intimprodukter (50 ml), en träningsguide samt en förvaringspåse medföljer i paketet..
Vi rekommenderar att du tränar dynamiska knip och avslappningsövningar varje dag i cirka 10 minuter i tre månader. Du kommer kunna känna tydliga resultat redan efter fyra veckor.

I KNIIP-paketet medföljer en träningsguide för att ge dig bästa möjliga förutsättningar och tydligt guida dig steg för steg för en lyckad träning.

Träningskulan KNIIP hjälper dig att hitta rätt muskler, få snabbt resultat, effektivare träning och starkare bäckenbotten.

Balance är ett vattenbaserat glidmedel med yoghurt och prebiotika som vårdar och återfuktar dina slemhinnor.
Applicera en klick på träningskulans topp innan du för in träningskulan i underlivet. Det ger en behagligare känsla och gör träningen mer effektiv.

Clean är en rengöringsgel för skonsam tvätt av dina knipkulor.
Applicera en klick efter användning och skölj sedan i ljummet vatten. Innehåller ingen uttorkande alkohol eller parabener. Kan även användas till andra intimhjälpmedel i silikon.

Lycka till med din träning!