• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

0

ANTIBAKTERIELL PRODUKTRENGÖRING

I ny kostym! Rekommenderas för skonsam och effektiv rengöring av dina intimprodukter. Helt naturlig och fri från uttorkande alkohol och starka kemikalier (50 ml).

130 kr
{{ price }}

Aleah Care Antibakteriell rengöring är en helt naturlig rengöring som på ett skonsamt och effektivt sätt rengör dina intimhjälpmedel. Rengöringsgelen innehåller naturligt rengörande Tea Tree-olja som är antiseptisk och som inte torkar ut silikonprodukter. 

Aleah Care Antibakteriell rengöring är fri från triclosan, parabener, alkohol och andra starka kemikalier. 

Pumpflaskan är tillverkad av sockerrör och är nedbrytningsbar. Den har en praktisk och lufttät vakuumpump som gör det lätt för dig att dosera rätt mängd samt ser till att inga rester blir kvar i flaskan. Dessutom förhindras missfärgning och hållbarheten ökar. Hemligheten ligger i att rengöringen skyddas mot både syre och ljus samt att bakterier förhindras komma in tack vare det vakuum som skapas. Detta gör rengöringen 100 procent hygienisk. 

Tips: Pumpa långsamt och upprepade gånger före första användningen för att aktivera vakuumpumpen. 


Vikt 80 gram.
Volym 50 ml.
Innehållsdeklaration Vatten, Decyl Glucoside, Glycerin (vegetabiliskt), Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, *Tea Tree Oil, Lactic Acid. *Ekologisk råvara.
Egenskaper Rengör intimhjälpmedel effektivt utan skadliga ämnen. Fri från triclosan, parabener, alkohol och andra starka kemikalier. Innehåller tea tree-olja som är naturligt antibakteriell. Svensktillverkad. Rekommenderas för rengöring av intimhjälpmedel.
För bästa effekt:
- Skölj din intimprodukt med ljummet vatten.
- Applicera 1 - 2 pumptryck av Clean.
- Tvåla in och låt verka några sekunder.
- Skölj av med ljummet vatten.

Inför första användningen behöver du pumpa långsamt och upprepade gånger för att aktivera vakuumpumpen..