• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

    Redigeras under avancerat
0
VILL DU BLI EN AV OSS?

 

Med våra rötter i verksamheten Pistill har Aleah Care 19 års erfarenhet och gedigen kunskap inom området underlivshälsa. Vi har sedan starten styrts av våra värderingar och ett starkt engagemang för varje individs rätt till en god sexuell hälsa och ett välbefinnande genom hela livet. Under åren har vi byggt broar till landsting, specialistmottagningar och patientföreningar och är övertygade om att vi tillsammans kan göra skillnad. 

Aleah Care har som mål att de kvinnor som drabbats av cancer, kronisk underlivssmärta, förlossningsskador och klimakteriebesvär ska återfå sin livskvalitet och en god sexuella hälsa. Aleah står för morgonljus och Care för omvårdnad - och det är just intentionen med vår verksamhet, att oavsett hälsotillstånd ska man kunna finna stora möjligheter till att hitta tillbaka till sin kropp, sin lust och sin sexualitet.

Vi vill alltid höra ifrån talangfulla individer med en passion för hälsa och välbefinnande, som bryr sig om patientens bästa och en hållbar framtid samt har en stark drivkraft att vilja förändra.

Vill du arbeta eller praktisera hos oss? Vi är ständigt på jakt efter nya talanger till vårt team som består av försäljning, marknadsföring, kundservice, logistik och produktspecialister. Varmt välkommen att skicka in ditt CV till: info@aleahcare.com

Studerar du och letar LIA plats? Ta kontakt med oss. Just nu söker LIA-praktikanter inom följande områden:

  • E-commerce
  • Digital kommunikatör/sociala medier
  • Content writer
  • Marknadskoordinator

Ansök genom att skicka in din ansökan till: info@aleahcare.com

 

LYHÖRDHET 

För oss står både patientens / individens och vårdgivarnas behov och önskemål i fokus.

SAMARBETE

Tillsammans med vårdgivare, patient-föreningar och andra aktörer inom hälso- och sjukvård gör vi skillnad.

ANSVAR 

Patientsäkerhet, omsorg och pålitlighet i allt vi gör. 

KVALITET 

Vi har höga kvalitetskrav på material, råvaror och hela produktionskedjan till leverans och uppföljning.