• KVALITET            TRYGGHET            OMTANKE

0

Aleah Care

Balance

Naturligt vattenbaserat glidmedel med yoghurt och prebiotika för att bibehålla den naturliga ph-balansen i underlivet. (75 ml).

229 kr
{{ price }}

Balance erbjuder kvinnor ett hälsosamt val av vattenbaserat glidmedel som hjälper till att bibehålla den naturliga pH-balansen i underlivet. Genom sitt innehåll av yoghurt och prebiotika tillförs näring samtidigt som de goda bakterierna främjas. 

Balance kan användas som ditt vardagliga glidmedel tack vare sitt naturliga, vårdande och skonsamma innehåll.

Pumpflaskan är tillverkad av sockerrör och är nedbrytningsbar. Flaskan är försedd med en praktisk och lufttät vakuumpump som gör det lätt för dig att dosera lagom mängd glidmedel samt ser till att inga rester blir kvar i flaskan. Dessutom skyddas glidmedlet mot både syre och ljus samt bakterier tack vare det vakuum som skapas, vilket både förhindrar missfärgning och ökar hållbarheten. Något som gör glidmedlet 100 procent hygienisk. 

Tips: Pumpa långsamt och upprepade gånger före första användningen för att aktivera vakuumpumpen.


Innehållsdeklaration Vatten, Glycerin (vegetabiliskt), Inulin, Yogurt Powder, Xanthan Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Sodium Benzoat, Potassium Sorbate, Lactic Acid.
Egenskaper Vattenbaserat glidmedel fritt från parabener och phenoxyethanol. Samma pH-värde som kvinnans underliv. Gynnar de goda bakterierna och hjälper till att motverka tillväxt av patogena bakterier. Kondomsäker. Svensktillverkad. Rekommenderas vid användning av intimprodukter.
Balance kan användas som ditt vardagliga glidmedel då innehållet vårdar och är snällt mot underlivet.

Applicera den mängd som känns behaglig vid slidmynningen för att skonsamt skydda slemhinnan vid omslutande samlag.