• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

    Redigeras under avancerat
0

BESTÄLLNING & LEVERANS

 

BETALNIINGSMETODER

Du kan välja att betala med direktbanksbetalning, bank- respektive kreditkort, faktura eller postförskott.

Köp genom faktura administreras av Klarna och tjänsten kan endast användas av kunder i Sverige och Finland. Vid betalning med direktbanksbetalning, bank- eller kreditkort sköter Klarna samtliga banktransaktioner. Aleah Care hanterar inte själv några bank- eller kreditkortsnummer.

Alla priser är angivna i SEK och inkluderar moms.

BETALNING MED KORT

Kortbetalning kan ske med Visa, MasterCard eller American Express. Betalningen hanteras av vår betalningspartner Klarna med säker kryptering och enligt strikt banknorm. Dina kortuppgifter skickas direkt till banken och kan inte läsas eller hämtas av någon annan än din bank.

Aleah Care tar inte ut några extra avgifter för kortbetalningar. Men det kan däremot hända att din bank tar ut en extra avgift beroende på vilken kort-typ och bank du har. Så snart korttransaktionen har godkänts så börjar villkoren gälla. Pengarna reserveras från ditt konto så fort du har godkänt din beställning och dras först när din beställning skickas från oss. Mer information om transaktionsförfarandet hittar du via våra Allmänna Villkor.

BETALNING MOT FAKTURA

När du väljer att betala via faktura kan du bestämma om du vill betala på dagen för beställningen eller senare (upp till 14 dagar från datumet då ordern är lagd och produkterna skickade för leverans). Du har också möjlighet att dela upp din betalning (Klarna konto). Allt detta görs i samarbete med Klarna. Tänk på att du måste vara skriven på den adress som du önskar leverans till.

Oavsett om du väljer att betala inom 14 dagar eller dela upp din betalning så görs en kreditprövning vid köptillfället. I vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas och då får du en kopia på kreditupplysningen hem per post. 

Klarna erbjuder dig som privat kund så kallad Köparskydd. Detta innebär att du som kund inte behöver betala för dina beställda produkter förrän du har mottagit dem samt att Klarna assisterar dig med problem relaterade till ditt köp. För närmare information vänd dig till Klarna. 

Klarna Konto är en kontokredit som ger dig möjlighet att delbetala dina köp varje månad med minst 50 kr. Det innebär att du samlar alla dina köp i olika butiker på en och samma faktura när du handlat via Klarna Konto. Fakturan skickas ut 13 dagar före förfallodagen (den dag du måste ha betalat din månadsfaktura), vilket innebär att köp gjorda fram till 14 dagar före förfallodag samlas på fakturan. Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång. 

För att åskådliggöra vad detta innebär för dig så utgår vi från följande exempel: Vid ett köp om 10.000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 %, vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Det innebär att det totala kreditköpspriset för dig blir 11.458 kr. Sker avbetalningen under ett års tid blir antalet delbetalningar 12 stycken och varje delbelopp 955 kr.

På varje månadsfaktura tillkommer dessutom en administrationsavgift om 29 kr, oavsett antalet köp, och vid sen eller utebliven betalning tillkommer en påminnelseavgift om 60 kr samt dröjsmålsränta om 26,00 %. Sker ingen betalning därefter, kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader tillkommer.

POSTFÖRSKOTT

Med Postförskott betalar du först när du hämtar ut ditt paket med dina produkter hos ditt postombud. En postförskottsavgift tillkommer med 120 kr, vilken läggs på fraktavgiften. På avin står: Aleah Care, Drottninggatan 83, 11 60 Stockholm.

Vid beställning mot postförskott kan en kreditupplysning komma att göras. Du kommer då få en kopia på den per post.

 

GÖRA EN BESTÄLLNING

Så här gör du enklast en beställning: Välj den produkt du vill köpa och placera den i din kundvagn genom att klicka på köp. Fortsätt sedan till kassan, där du fyller i dina personuppgifter och betalar för beställningen.

Vi har flera verifikationssteg när du som kund placerar din order, allt för att göra upplevelsen och miljön så säker som möjligt. En order är bekräftad först när den är mottagen av Aleah Care och betalningen har godkänts. När du slutfört ditt köp skickas en digital orderbekräftelse till angiven e-postadress. Orderbekräftelsen är ett betalningsunderlag för din beställning.

För att kunna lägga en order som kund behöver du ange en giltig epost-adress och kontaktinformation i kassan.

Aleah Care har ett nära samarbete med Pistill på Drottninggatan 100 i centrala Stockholm. På Pistill finns hela vårt sortiment av rehabiliteringsprodukter till försäljning på plats i butiken och det går även att boka tid hos en av våra seniora rådgivare.

 

LEVERANSINFORMATION

Aleah Care strävar alltid efter att skicka din order så snart som möjligt efter beställning. Normalt behandlas din order inom 1-2 arbetsdagar med vissa undantag såsom vid tex helgdagar och inventering.

Vänligen observera att uppskattad leveranstid är en uppskattning och att tiden 2-5 dagar kan variera beroende på yttre faktorer utanför Aleah Cares kontroll, så som extrema väderförhållanden, tekniska fel, tullar och liknande faktorer.

Vi samarbetar med distributören PostNord. Fraktkostnaden är 79 kr via postombud och för hemleverans 129 kr. Alla order över 800 kr är fraktfria.

På din leveransbekräftelse för din order får du ett kolli-ID så att du kan få information om var din försändelse befinner sig. Aleah Care ansvarar inte för eventuella fel i distributörens information. Det kan ta upp till en dag för spårningsnumret att aktiveras. Skulle det inte fungera, kontakta vår kundservice via order@aleahcare.com så hjälper vi gärna till.

Vid uthämtning av din försändelse ska giltig ID-handling uppvisas. Ombud visar bådas giltiga legitimation.