• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

    Redigeras under avancerat
0

BOKA FÖRELÄSNING ELLER SKRÄDDARSYDD UTBILDNING

Med 20 års erfarenhet som experter inom sexuell hälsa erbjuder vi idag föreläsningar, utbildningar och workshops för både vårdgivare och patientföreningar. Vår ambition är att med dessa öka kunskapen och medvetenheten kring sexuell hälsa och välbefinnande. 

Vi skräddarsyr våra föreläsningar och utbildningar för sjukhus, vårdmottagningar, utbildningsinstanser, regioner för såväl offentlig sektor som för privata aktörer, allt efter behov och önskemål från uppdragsgivaren beroende på vilka patientgrupper man möter i sin verksamhet och hur vårdteamet ser ut.  

Vi erbjuder även produktutbildningar om våra vaginalstavar som stöd i ditt arbete för att du som vårdgivare tillsammans med dina kollegor alltid ska få tillgång till den senaste informationen och rekommendationerna kring vaginalstavsträning och känna dig trygg i patientmötet.

Önskar du boka en utbildning, föreläsning eller en ren produktutbildning, är du varmt välkommen att höra av dig till oss genom kontaktformuläret här nedan så återkommer vi med närmare information.

Till hösten 2024 lanserar vi en utbildning i samtalsmetodik "Våga fråga - vägledning i patientmötet kring sexualitet och sexuell hälsa" för dig som möter patientgupper som genomgått en ohälsa där den sexuella rehabiliteringen ska vara en del i rehabiliteringsplanen. Med utbildningen vill vi öka kunskapen och skapa trygghet bland vårdgivare i patientkontakten och erbjuder därför en unik lösning som fokuserar på att hitta en möjlig väg att ta upp frågan i patientmötet. Med konkreta verktyg och övningar vill vi ge ökad trygghet hos den enskilde vårdgivaren att våga ställa frågor till fler patienter om deras sexuella välbefinnande. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till oss genom kontaktformuläret här nedan så återkommer vi med närmare information.  

Sedan er föreläsning har jag börjat prata med mina patienter om sexuell hälsa, och jag har aldrig haft så givande samtal som dessa, TACK!” (Kurator på Ungdomsmottagningen i Växsjö)
 

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER! 

Tack! Vi kontaktar dig inom kort