• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

    Redigeras under avancerat
0

BOKA FÖRELÄSNING ELLER SKRÄDDARSYDD UTBILDNING

Med 19 års erfarenhet som experter inom sexuell hälsa erbjuder vi idag föreläsningar, utbildningar och workshops för både vårdgivare och patientföreningar. Vår ambition är att med dessa öka kunskapen och medvetenheten kring sexuell hälsa och välbefinnande. 

VI skräddarsyr våra föreläsningar och utbildningar för sjukhus, vårdmottagningar, utbildningsinstanser, regioner för såväl offentlig sektor som för privata aktörer, allt efter behov och önskemål från uppdragsgivaren beroende på vilka patientgrupper man möter i sin verksamhet och hur vårdteamet ser ut.  

Vi erbjuder också rena produktutbildningar om våra vaginalstavar för att du som vårdgivare i ditt arbete alltid ska få tillgång till den senaste informationen och rekommendationerna kring friskvårdsträning med vaginalstavar och känna dig trygg i ditt möte med patienten. 

Önskar du boka en utbildning, föreläsning eller en ren produktutbildning, är du varmt välkommen att kontakta oss. Använd kontaktformuläret här nedan så hör vi av oss. 

Sedan er föreläsning har jag börjat prata med mina patienter om sexuell hälsa, och jag har aldrig haft så givande samtal som dessa, TACK!” (Kurator på Ungdomsmottagningen i Växsjö)
 

VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS SÅ BERÄTTAR VI MER! 

Tack! Vi kontaktar dig inom kort