• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

    Redigeras under avancerat
0

BOKA RÅDGIVNING

Med mer än 20 års erfarenhet som experter inom sexuell hälsa vill vi ge dig vägledning i ditt val av produkter från Aleah Care så att du känner dig trygg i din rehabilitering. 

Boka tid för 20 minuters personlig rådgivning via info@aleahcare.com

Rådgivningen sker digitalt eller på plats hos vår samarbetspartner Pistill, Drottninggatan 100 i Stockholm, där du också hittar hela vårt produktsortiment för vårdande rehabilitering. På torsdagar har vi en senior rådgivare på plats och som kan vägleda dig i ditt val.  Föredrar du personlig konsultation digitalt eller telefon kan samtalet genomföras via mobiltelefon eller surfplatta. Pris 250 kr. 

Behöver du få produktguidning är du varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 070-746 0663 helgfria vardagar kl.9.00-12.00 och övrig tid på info@aleahcare.com. Det är viktigt att du känner dig trygg i ditt produktval så tveka inte att höra av dig till oss. Vi finns här för dig.

Det finns också möjlighet att via din patientförening boka oss. Vår ambition är att med dessa föreläsningar öka kunskapen och medvetenheten kring sexuell hälsa och välbefinnande efter en ohälsa. Dessa föreläsningar skräddarsyr vi allt efter behov och önskemål. Be din patientförening höra av sig till oss på info@aleahcare.com så återkommer vi med närmare information.