Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


COBRA II

Kraftfull vibrator för mannen
1 099 kr

FÖRDELAR

+ 1 års garanti
+ 11 vibrationsprogram
+ 100% vattentätt
+ Uppladdningsbar
+ Stimulerar ollonet, även undersidan som är mest känslig
+ Två tysta, individuella motorer
+ Enkelt hantering med knappar
+ Ergonomisk och lätt att hålla med en hand

En kraftfull vibrator som ökar orgasmförmågan 

Cobra II har 11 vibrationsprogram så att man enkelt kan hitta det program som passar ens egna kropp bäst. Vibrationen stimulerar nervtrådarna på penis/ollon för att öka känseln och orgasmförmågan. 

Produkten är uppladdningsbar, tystgående och 100 % vattentät vilket gör den till ett fantastiskt hjälpmedel för att få uppleva njutning och lust efter exempelvis en ohälsa. Den är ergonomiskt utformad för att kunna kontrolleras med bara en hand medan du är liggande, sittande eller stående. Vibratorn har tillverkats av medicinsk silikon och är därför väldigt behaglig att använda.

Vår rekommendation är att du använder BALANCE ett ekologiskt vattenbaserat glidmedel till produkten. Du kan även med fördel samtidigt använda dig av en penisring (utan vibration) som du sätter vid penisroten. Penisringen hjälper till att hålla kvar blodflödet i penis och gör det enklare att bibehålla erektion.

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför REPAIR, BALANCE och CLEAN.

COBRA II innehåller:
- COBRA II
-USB laddare
- Instruktionsmanual

Arrow up

Din produkt är tillagd

×