• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

0

Doxy

DOXY BODYWAND

Massagestav med kraftfull vibration för helkroppsmassage eller för en njutningsfull intimstimulering.

1 500 kr
{{ price }}

Doxy Bodywand är en av världens mest kraftfulla massagestav och den enda med en kontrollerad pulsinställning.

Materialvalet är medvetet valt för att se till att vibrationerna blir extra starka så att de kan tränga djupare in i kroppen än vad andra motsvarande vibratorer gör.

Massagestavens djupgående vibrationer tillsammans med det mjukt silikonklädda massagehuvud ger en skön känsla, oavsett om du använder den till helkroppsmassage eller om du väljer en mer intim punktstimulans.

Den har 5 kraftfulla vibrationsnivåer och på handtaget hittar du tre knappar, en av/på-knapp, en knapp för att öka vibrationsstyrkan och en för att minska styrkan.

Massagehuvudet är lätt att rengöra och tillverkat av medicinskt silikon. De stora och lättmanövrerade knapparna är även utrustade med svagt lysande blå LED för att förenkla intimitet i mörker.

Massagestaven drivs av en vanlig stickkontakt (PSU) och har en sladd på hela 3 meter, vilket ger dig rörelsefrihet när du använder den. 


Material Massagestaven är tillverkad av uteslutande högkvalitativa och säkra material. Det mjuka huvudet är tillverkat av ett allergifritt medicinskt klassat material som är fritt från latex och ftalater. PVC, Hårdplast, detaljer i aluminium.
Färg Vit
Innehåll Till Doxy Bodywand medföljer en instruktionsmanual.
Garanti 1 år.
Mått Längd: 34,5 cm. Diameter: 7 cm.
Egenskaper Greppvänlig massagestav med mycket stark vibrationsstyrka och med steglösa vibrationslägen. Tystgående. Vattenavvisande, så torkas bäst av med fuktig handduk. Eldriven. Stickkontakt av säker modell (PLU). 3 meter lång sladd. För både kropp och intimt.
Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion.

Till din rengöring rekommenderar vi en naturlig rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien.

Vi rekommenderar därför Repair, Balance och Clean.