Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Doxy Bodywand

Kraftfull vibration för kroppen
1 499 kr

FÖRDELAR

+ 3m lång sladd
+ Kraftfulla vibrationer
+ Greppvänlig
+ Tystgående
+ För både kropp & intimt

Ekologiskt glidmedel och en ekologisk rengöringsgelé rekommenderas till produkten

Doxy Wand ses som en av världens mest kraftfulla massageapparat och den enda med en kontrollerad pulsinställning.

Materialvalet är medvetet valt för att se till att vibrationerna blir extra starka så att de kan tränga djupare in i kroppen än vad andra motsvarande vibratorer gör.

Du kommer garanterat njuta av Doxys djupgående vibrationer oavsett om du använder den till utvändig kroppsmassage eller om du använder den för en mer intim punktstimulans.

På handtaget hittar du tre knappar, en av/på-knapp samt en knapp för att öka och en för att minska vibrationsstyrkan.

Massagehuvudet är lätt att rengöra och tillverkat av medicinsk silikon. De stora och lättmanövrerade knapparna är även utrustade med svagt lysande blå LED för att förenkla lekar i mörkare miljöer.

Produkten är tillverkad enbart av högkvalitativa och säkra material. Det mjuka huvudet är tillverkat av ett allergifritt medicinskt klassat material som är fritt från latex och ftalater.

Den drivs av en vanlig stickkontakt av en säkrare modell (PSU) och har en sladd på hela 3 meter, så du slipper uppleva att du har en begränsad rörlighet när du använder den. Den är inte vattentålig och ska inte doppas i vatten vid rengöring.

 

Användning: Mycket stark vibrationsstyrka med steglös vibrationslägen. Ej vattentålig. Eldriven, 3 m lång sladd.

Mått: Längd: 34,5 cm. Diameter: 7 cm.

Material: PVC, Hårdplast, Aluminium

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför REPAIR, BALANCE och CLEAN.

Till Doxy Bodywand medföljer Doxy bodywand och instruktionsmanual.

Arrow up

Din produkt är tillagd

×