• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

0

ELVIE KNIPKULA

Din personliga tränare! Appstyrd knipkula för bäckenbottenträning. Ger en förbättrad core-styrka, intimhälsa och mer kraftfulla orgasmer

2 500 kr
{{ price }}

Elvie är en appstyrd knipkula som har utformats så att man ska få ut mesta möjliga av sina knipövningar. Med hjälp av appen kan man tydligt följa sina framsteg och förbättrade knipstyrka i bäckenbottenmuskulaturen på ett roligt och smart sätt. 

Den tillhörande appen innehåller ett träningsprogram med fem minuters träningspass där man tydligt kan följa hur knipstyrkan förbättras genom mätbara träningsresultat. 

Elvie kommer med en extra sleeve som tillval så att storleken kan anpassas och ett diskret fodral som fungerar som laddare, vilket gör det enkelt att använda den när som helst och var som helst.

De effektiva träningspassen har utformats av experter från Imperial College London och University of Oxford. 

 

 

 

 


Material 100% medicinsk silikon.
Innehåll Elvie Appstyrd Bäckenbottentränare, en laddare i form av en laddningsdocka med tillhörande USB-sladd. Ett skal, som används om du behöver en större storlek på knipkulan. En användarinstruktion.
Färg Mintgrön.
Garanti 1 år.
Mått Längd: 8 cm. Bredd: 3,5 cm. Tjocklek: 3 cm.
Egenskaper Fem minuters träningspass . Sex unika funktioner. Fyra olika nivåer: träning, nybörjare, mellan och avancerad. Uppladdningsbar via USB-sladd som medföljer. Vattentät. Gratis nedladdningsbar app tillgänglig på engelska, spanska, tyska, franska, portugisiska, holländska, svenska, grekiska, ryska och traditionell kinesiska. Kontinuerliga uppdateringar av nya och förbättrade funktioner. 
Vi rekommenderar att du tränar tre gånger i veckan i fem minuter om dagen.
Övningarna, som har utformats med vägledning från intimvårdsspecialister, är effektiva och du kan börja se resultat redan efter fyra veckor.

Se till att Elvie är helt uppladdad innan du börjar din knipträning.
Tvätta dina händer med tvål och vatten. och Elvie med Clean innan användning. Använd glidmedlet Repair vid behov.
För in kulan i underlivet, låt svansen ligga utanför, mot kroppen.
Använder du Elvie när du står upp, rekommenderar vi att du står med benen höftbrett isär för bästa resultat. Du kan även använda Elvie liggandes. Se medföljande instruktionsbok för ytterligare information.

Tänk på att inte knipträna med Elvie om det är mindre än sex veckor sedan du födde barn, du känner en ihållande smärta när du sätter in eller använder Elvie, även när du använder ett vattenbaserat glidmedel, du har ett medicinskt tillstånd som påverkar din bäckenbotten (till exempel onormala flytningar från slidan eller allvarlig prolaps).

Du kan använda Elvie under din graviditet så länge du inte upplever några komplikationer.

Om du är osäker på om du bör använda Elvie ska du konsultera din vårdkontakt. Av hygieniska skäl ska du inte dela din Elvie med någon annan. Låt inte Elvie vara insatt mer än en timme åt gången. Övningarna, som utformats med vägledning från intimvårdsspecialister, är effektiva och du kan börja se resultat efter fyra veckor.

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför Repair, Balance och Clean.