Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
5505

”If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together” citat Kofi Annan

Citat ovan symboliserar vår filosofi och våra värderingar kring vårt arbete. Sedan starten har vi ingått flertalet samarbeten med läkare, specialister, vårdmottagningar och patientföreningar. Vi arbetar tillsammans för att öka kunskapen och medvetenheten kring sexuell hälsa i Sverige. Vårt gemensamma arbete tillsammans gör att alla underlag vi utgår från i vårt arbete är aktuella, oberoende och baserade på vetenskap, alltid med patientens bästa i fokus. Detta gör det möjligt för oss att erbjuda bästa möjliga produkter för en hållbar och god rehabilitering.

Våra rehabiliteringsprodukter

Våra rehabiliteringsprodukter är utvecklade i samråd med patienter och medicinska specialister i Sverige och är framtagna efter en strikt kvalitetspolicy. Vill du veta mer så titta gärna på vår informationsfilm om Aleah Cares vaginalstavar som du hittar lite längre ner.

Sedan 2018 delas Aleah Care vaginalstavar ut som en del av patientens rehabilitering 

Önskar ni lägga en order, har frågor om inköp, avtal eller upphandling är ni varmt välkomna att kontakta oss på info@aleahcare.com

Våra utbildningsinsatser och visningsmiljöer

Vi erbjuder idag utbildningsinsatser och inspirationsföreläsningar för privatpersoner, patientföreningar och vården. Vår ambition med dessa är att öka kunskapen och medvetenheten kring sexuell hälsa och välbefinnande för såväl patienter som vårdpersonal.

Vi erbjuder även visningsmiljöer och informationsmaterial  till vårdmottagningar runtom i Sverige. Till dessa hör exempelvis mödravården, kvinnokliniker, sesammottagningar, gynmottagningar, urologmottagningar och onkologimottagningar, med flera.
Visningsmiljöerna anpassas efter mottagningens unika behov och underlättar för patienter och vårdpersonal att på plats presentera och tillhandahålla rehabiliteringsprodukter som kan vara behjälpliga för den som drabbats av ohälsa.

Önskar du boka en föreläsning, utbildning eller har frågor om inköp av visningsmiljö är du varmt välkommen att kontakta oss. Maila då till Karolina Ersson: karolina@aleahcare.com

Kontaktperson för vården

Karolina Ersson, projekt och försäljningsansvarig: på mail karolina@aleahcare.com eller på tfn 070-746 0663.

Erbjuder nu personlig rådgivning

Nu går det att boka tid för 20 minuters personlig rådgivning via info@aleahcare.com. Rådgivningen sker hos vår återförsäljare Pistill, Drottninggatan 100 i Stockholm. Med över 15 års erfarenhet som experter inom sexuell hälsa vill vi ge trygghet och guidning i val av produkter från Aleah Care. Pris 150 kr, summan dras av vid köp av valfria produkter från Aleah Care.

Aleah Care medverkar under 2020

  • Onkologidagarna 2020, 16 - 19 mars i Växjö - inställt pga Covid-19
  • OGU-dagarna 2020, 30 - 31 mars i Eksjö - inställt pga Covid-19
  • En afton om Gyncancer 2020, 20/4 i Göteborg, 21/4 i Linköping och 27/4 i Stockholm - inställt pga Covid-19
  • Konferens Reproduktiv Hälsa 2020, 18 - 19 maj i Stockholm - inställt pga Covid-19
  • SFOG-veckan 2020, 24 - 27 augusti i Malmö - inställt pga Covid-19

Tillsammans gör vi skillnad!

 
 
 

Ta del av tips och information inom området underlivshälsa.

Arrow up

Din produkt är tillagd

×