Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
5505

”If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together” citat Kofi Annan

Vår grundtanke och filosofi kring vårt arbete går i enlighet med citatet ovan och sedan starten har vi ingått flertalet samarbeten med läkare, specialister, mottagningar och patientföreningar. Vi arbetar tillsammans för att öka kunskapen och medvetenheten kring sexuell hälsa i Sverige. Våra gemensamma arbeten gör också att våra underlag är aktuella, oberoende och baserade på vetenskap. Något som gör det möjligt för oss att erbjuda bästa möjliga vård och rehabiliteringsprodukter för den drabbade.

Våra rehabiliteringsprodukter

Vi tillhandahåller dels egenutvecklade produkter samt erbjuder kompletterande noga utvalda produkter ifrån andra leverantörer. Våra egna rehabiliteringsprodukter är utvecklade i samråd med patienter och medicinska specialister i Sverige och är framtagna efter en strikt kvalitetspolicy. För en kort informationsfilm om Aleah Care vaginalstavar se gärna filmen som visas längre ned på sidan.

Sedan 2018 delas Aleah Care vaginalstavar ut som en del av patientens rehabilitering 

Önskar ni lägga en order, har frågor om inköp, avtal eller upphandling är ni varmt välkomna att kontakta oss på karolina@aleahcare.com

Våra utbildningsinsatser och visningsmiljöer

Vi erbjuder idag utbildningsinsatser och inspirationsföreläsningar för privatpersoner, patientföreningar och vården med fler. Vår ambition med dessa är att öka kunskapen och medvetenheten kring sexuell hälsa och välbefinnande för såväl patienter som vårdpersonal.

Vi erbjuder även visningsmiljöer och informationsmaterial  till vården i Sverige. Till dessa hör exempelvis mödravården, kvinnokliniker, sesammottagningar, gynmottagningar, urologmottagningar och onkologimottagningar, med flera.
Visningsmiljöerna anpassas efter mottagningens unika behov och underlättar för patienterna och vårdpersonalen att på plats tillhandahålla och kunna presentera rehabiliteringsprodukter som kan vara behjälpliga för den drabbade.

Önskar ni boka föreläsning, utbildning eller har frågor om inköp av visningsmiljö är ni varmt välkomna att kontakta oss på karolina@aleahcare.com

Kontaktperson för vården

Om ni som vårdgivare önskar komma i kontakt med oss på Aleah Care är ni varmt välkomna att kontakta Karolina Ersson - Projekt och försäljningsansvarig - på email karolina@aleahcare.com eller på tfn 070-746 0663

Aleah Care medverkar under 2020

  • Onkologidagarna 2020, 16 - 19 mars i Växjö - inställt pga Covid-19
  • OGU-dagarna 2020, 30 - 31 mars i Eksjö - inställt pga Covid-19
  • En afton om Gyncancer 2020, 20/4 i Göteborg, 21/4 i Linköping och 27/4 i Stockholm - inställt pga Covid-19
  • Konferens Reproduktiv Hälsa 2020, 18 - 19 maj i Stockholm - inställt pga Covid-19
  • SFOG-veckan 2020, 24 - 27 augusti i Malmö - inställt pga Covid-19

Tillsammans gör vi skillnad!

 

Följ med i utvecklingen av sexuell hälsa, och ta del av våra nyheter och erbjudanden.

Arrow up

Din produkt är tillagd

×