• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

0
FRÅGOR OCH SVAR

Innehåll

KONTAKT

Varmt välkommen att kontakta oss på info@aleahcare.com om du har några frågor och funderingar om våra produkter eller tjänster så hjälper vi dig vidare. För att underlätta för dig så har vi här nedan listat de vanligaste frågorna med svar. 


Våra vaginalstavar

När kan vaginalstavarna vara behjälpliga?

Vilka vaginalstavar ska jag välja?

Om du har genomgått en strål- eller cellgiftsbehandling, en gynekologisk operation eller lider av vaginal stenos så kan vaginalstavar 3 & 4, alternativt Vaginalstavar 1 - 4 vara en del av din rehabilitering.  
För att främja din träning och rehabilitering medföljer alltid en träningsguide och en träningsdagbok till dina stavar. Träningsguiden innehåller träningsinstruktioner och en avslappningsövning. Träningsdagboken ger dig möjlighet att föra anteckningar och följa sin utveckling och friskvårdsträning över tid.

Varför är det vibration i vaginalstavarna?

Vibrationen i vaginalstavarana har en positiv effekt på cirkulation, syretillförsel, cellförnyelse och spänningsreglering. Vibrationen har ett steg, på eller av, vilket gör den enkel att använda.
Hur sätter jag på och av vibrationen?
Det finns en på- och avstängningsknapp vid handtaget. För att sätta på vibrationen så trycker du på kappen en gång och gör detsamma för att stänga av vibrationen.

Jag kan inte få igång vibrationen, finns det något jag kan göra?

Hur byter jag batteri?

Vilken typ av batteri ska jag välja?

Jag skulle vilja köpa Vaginalstavarana i butik, är det möjligt?

Vi har ett nära samarbete med butiken Pistill på Drottninggatan 100 i centrala Stockholm där du hittar hela vårt sortiment.

Är Vaginalstavarna vattentäta?

Våra glidmedel

Vad är fördelarna med att använda Balance?

Hur använder jag Balance?

 

Varför innehåller Balance probiotika och prebiotika ?

Är Balance 100% veganvänligt

Vad menas med ekologisk glycerin i Balance?

Ekologisk glycerin innebär att växterna som fettsyrorna utvinns från för att skapa glycerin är från ekologiska odlingar. Glycerin rent generellt används som fuktbindare och är väl beprövad över tid. Glycerinet i Balance är pH-reglerat, vilket innebär att pH-värdet vid behov justeras till 4,8-5 för att motsvara underlivets pH-värde till skillnad från många andra produkter som innehåller glycerin. Är en produkt med glycerin inte pH-reglerad kan detta störa underlivets naturliga pH-balans. 

Vilken typ av batteri ska jag använda till vibratorn? 

Batteriet heter LRIN och finnas att inhandla på aleahcare.com. Du hittar även den här typen av batterier i livsmedelsbutiker. Ta med batteriet och visa upp det så att du inte råkar välja fel.
 
 
 
llllllll