Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Gravid yoga

En guide med yogaövningar för ökad hälsa under din graviditet, inför din förlossning och perioden efter.
298 kr

FÖRDELAR

I boken Gravidyoga - den helande kraften går yogaläraren Jennie Liljefors igenom vad som händer i kroppen under en graviditet, hur man utför gravidyoga, och hur yoga och andning kan fungera som en förlossningsförberedelse och ett stöd under själva förlossningen.

Gravidyoga hjälper också den nyblivna mamman att läka och återhämta sig bättre efter en förlossning. Boken innehåller illustrerade program med sammanlagt ett sextiotal positioner samt andnings- och avslappningsövningar.

Under en graviditet vänder vi fokus inåt, både medvetet och omedvetet. I kroppen ska många känslor rymmas och man kan bli euforiskt lycklig, uppleva en rädsla, känna sig nervös eller bli till och med panikslagen inför förlossningen eller helt enkelt uppleva att det är den naturligaste saken i världen att vara gravid och förlösa en bebis.

Yoga är en väg till healing då den löser upp blockeringar och skapar mod att möta minnen och nedtryckta känslor.

Tillsammans med meditation och mindfullness (medveten närvaro) gör yoga gott både för kroppen och för psyket under en graviditet. Blodcirkulationen, balansen och energiflödet förbättras och man känner sig lättare, piggare och rörligare. Dessutom kan graviditetsåkommor som illamående, muskelkramper, svullnader, halsbränna, förstoppning, trötthet och huvudvärk minska. Mentalt känner man sig både starkare och lättare till sinnet.

Praktisera gärna yoga även efter förlossningen då yogaträningen stärker kroppen på ett skonsamt sätt och hjälper den att läka. Såväl muskulaturen i magen och bäckenbotten, leder och ligament som uttänjd hud, svettningsattacker och underlivsproblem påverkas positivt. Dessutom ger andningsövningarna en inre ro, ny energi och balans i tillvaron.

Arrow up

Din produkt är tillagd

×