Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Gravid yoga

Läkande yoga före & efter förlossning
298 kr

FÖRDELAR

+ Ger tips för ökad hälsa under och efter graviditet
+ Andningsövningar under graviditet och förlossning
+ Över 60 yogapositioner före & efter förlossning

Gravidyoga är en gåva till mamma och bebis


I Gravidyoga går yogaläraren Jennie Liljefors igenom vad som händer i kroppen under en graviditet, hur man utför gravidyoga, och hur yoga och andning kan fungera som en utmärkt förlossningsförberedelse och ett redskap under själva förlossningen. Den hjälper den också den nyblivna mamman att läka och återhämta sig.


Under en graviditet vänder vi fokus inåt, både medvetet och omedvetet. Många känslor ska rymmas i kroppen: man kan bli euforiskt lycklig, panikslagen, rädd, nervös eller helt enkelt känna att det är den naturligaste saken i världen att vara gravid.


Yoga är en väg till healing då den löser upp blockeringar och skapar mod att möta minnen och nedtryckta känslor. Yoga, meditation och medveten närvaro (mindfulness) är överhuvudtaget fantastiska verktyg under en graviditet, både för kroppen och psyket. Blodcirkulationen, balansen och energiflödet förbättras och man känner sig lättare, piggare och rörligare. Graviditetsåkommor som illamående, kramper, svullnad, halsbränna, förstoppning, trötthet och huvudvärk minskar. Mentalt känner man sig både starkare och lättare till sinnes.


Yoga efter förlossning, postnatal yoga, läker och stärker kroppen på ett skonsamt sätt, såväl muskulaturen i mage och bäckenbotten, leder och ligament som uttänjd hud, svettningar och underlivsproblem. Andningsövningarna ger ro, energi och balans.

En guide med yogaövningar för ökad hälsa under & efter en graviditet.

Boken Gravidyoga - den helande kraften

Arrow up

Din produkt är tillagd

×