Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Handtag, famntag, klapp eller kyss

298 kr

FÖRDELAR

Handtag, famntag, klapp eller kyss

Trots att sexualiteten hela tiden finns runt omkring oss är den fortfarande ett icke-ämne inom vård och omsorg. Ofta saknas ett gemensamt förhållningssätt och gemensamma rutiner. På ett konkret sätt ger boken exempel på hur innehållet kan användas på arbetsplatser för att vidareutveckla arbetsgruppers förmåga att arbeta med frågorna.

Gunilla Mathenys pionjärverk spänner hela vägen mellan exempelvis - vad som händer när vi tänder, om det finns det ett bäst före-datum för erotik, demenssjukdomars påverkan, Hbtq frågor, vikten av att lyfta sexualiteten i professionella sammanhang, anhörigas situation, funktionsnedsättning, sexuell assistans, sexleksaker till sexualitet ända fram till livets slut.

På ett generöst sätt delar omsorgstagare, anhöriga och personal delar med sig av sina erfarenheter kring kärlek och glädjefylld sexualitet, men också av det som inte är så rosenrött och gulligt - sexualiteten rymmer även mörkare sidor som övergrepp, diskriminering och sexuellt utanförskap. För att inte tala om ensamhet. Många människor i vårt land får sällan uppleva närhet och beröring.

Arrow up

Din produkt är tillagd

×