Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Healing yoga

Den läkande kraften
298 kr

FÖRDELAR

+ Ger ökad kunskap inom läkande yoga
+ Ger dig en djupare förståelse i ämnet
+ Rik på innehåll
+ Konkreta tips & råd

HEALING YOGA - Den läkande kraften

Yoga är en transformerande och spirituell träningsform som berör kropp, sinne, själ. Med yoga kan du läka de olika lagren i kroppen.

Det yttre lagret, som spända muskler, stela leder, problemområden som axlar, skuldror, nacke, ond rygg och tighta höfter, trötta ben och ömma fötter.

På energinivån, då yogarörelserna ökar flödet och höjer vitaliteten i de inre organen.
På själslig nivå; en viktigt och inte alltid uppmärksammad aspekt på yogans kraft är den inre läkningen. Du kanske har blivit traumatiserad genom ett psykiskt eller fysiskt trauma; du kanske har fått stå ut med något för att du helt enkelt inte har haft något val.

I Healing Yoga ger Jennie Liljefors oss verktyg, program och övningar för att integrera yogans läkande kraft i våra liv. Förutom de hälsobringande effekter som en smidig och vältränad kropp ger, fungerar yogan:
avslappnande på psyket
som medicin för värkande muskler och stela leder.
balanserande av energiflödena och organen.
stärkande på immunförsvaret.

Yoga är meditation i rörelse, en oändlig lektion i livskunskap där de enda som sätter nivån är vi själva. Den här boken är full av inspirerande texter, pedagogiska övningar och vackra bilder som vill förmedla känslan att det är lätt och lustfyllt att yoga.

Jennie Liljefors driver yogastudion Altromondo Yoga i Stockholm och är certifierad anusarayoga-instruktör. Hon är också utbildad inom ashtangayoga, vinyasayoga, chakrayoga, restorative yoga, reiki och meditation. En annan specialitet är gravidyoga och postnatal yoga, bl a har hon arbetat som doula.

I Healing Yoga ger Jennie Liljefors oss verktyg, program och övningar för att integrera yogans läkande kraft i våra liv. Förutom de hälsobringande effekter som en smidig och vältränad kropp ger, fungerar yogan: avslappnande på psyket som medicin för värkande muskler och stela leder. balanserande av energiflödena och organen. stärkande på immunförsvaret.

Boken HEALING YOGA - Den läkande kraften

Arrow up

Din produkt är tillagd

×