• KVALITET            TRYGGHET            OMTANKE

0

HydroXtreme 7

En erektionspump är ett bra hjälpmedel vid potensproblem, oavsett grad. Ett komplett kit med pump och tillbehör. Kliniskt testad och rekommenderad av vården.

2 699 kr
{{ price }}

Potensproblem är vanligt bland män över 50 år. En del kan få viss erektion, andra ingen erektion alls. En lösning som fungerar oavsett grad av potensproblem är en då kallad erektionspump, även kallad penispump tillsammans med elastiska penisringar.

Det här är ett komplett kit med allt du behöver för en enkel och smidig användning av en erektionspump.

Bathmates HydroXtreme penispump är ämnad att användas med vatten, vilket gör att du inte får någon friktion mellan pump och penishuden samt att vattentrycket hjälper till att skapa en mjukare känsla och ett högre tryck än vanliga penispumpar. Detta tillsammans gör den funktionellt bättre än andra erektionspumpar och att du får en bättre upplevelse. 

Att använda erektionspump hjälper dig att återfå eller bibehålla din erektionsförmåga. Dessutom hjälper det vakuum som skapas av penispumpen blodtillförseln att nå penis och känselnerverna att återfå eller bibehålla sin viktiga funktion för orgasmförmågan.

Erektionspumpen kan användas dagligen eller enligt den rekommendation du fått från din läkare för att skapa möjligheter till egen erektion och ökad känsel. 

Pumpen är ergonomiskt utformad för att det ska vara lätt att hitta den optimala vinkeln för att nå maximal erektion utan att skapa smärta runt penisroten eller pungen. Den är enkel att använda och tydliga instruktioner medföljer i förpackningen.

Många män upplever en mycket intensivare känsel efter användandet av en erektionspump, vilket också gör att njutningen blir bättre.

Följ länken för att se instruktionsvideon: hydroXreme penispump

Instruktionsvideon finns tillgänglig på olika språk.


Material Tuben är tillverkad i polykarbonatplast. Munstycket i gummi.
Innehåll I förpackningen ingår penispump, en förvaringsbox och lås, mätare, rengöringskit med handduk, rengöring och tvättsvamp, hjälprem till användning, handpump, fäste för slang.
Garanti 1 år.
Mått Nr 5: Passar dig med erigerad penislängd på 7,5 cm till 12,7 cm. Nr 7: Passar för dig med erigerad penislängd på 12,7 cm till 17,7 cm. Nr 9: Passar för dig med erigerad penislängd på 17,7 cm och 22,8 cm. Nr 11: Passar dig med erigerad penislängd på 22,8 cm eller mer.
Egenskaper Penispump med vattenreglerat vakuum. Friktionsfri tack vare vattenfunktion. Innehåller allt du behöver. Rekommenderas av vården, kliniskt testad.
För att få bästa effekt vid användning rekommenderas du att följa anvisningen du fått av din vårdkontakt eller medföljande instruktionsmanual.
TIPS
- Området runt om penis måste vara välansat för bästa vacuumeffekt och komfort.
- Ta några minuter för avslappning av knip och bäckenbotten innan användning
- Använd med fördel i duschen eller badet för friktionsfri och enkel träning

Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion. Till rengöring av produkten rekommenderar vi en naturlig rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien.

Till denna produkt rekommenderar vi därför Repair, Balance och Clean.