Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
5501

Välkommen till oss!

Aleah Care har lång erfarenhet och kunskap inom området sexuell hälsa. Sedan starten har vi ingått flertalet samarbeten med läkare, specialister, mottagningar och patientföreningar i Sverige. Vi arbetar tillsammans för att öka kunskapen och medvetenheten kring sexuell hälsa och Aleah Care erbjuder idag utbildningsinsatser och rehabiliteringsprodukter som främjar den sexuella hälsan i världen. Vi tillhandahåller dels egenutvecklade produkter samt erbjuder kompletterande noga utvalda produkter ifrån andra leverantörer.

Aleah Cares grundare Tina Hagelin har även startat och utvecklat verksamheten Pistill på Drottninggatan 100 i Stockholm.

Sedan år 2005 har Pistill erbjudit kunskapsrik rådgivning och en flora av högkvalitativa produkter som berör människors sexuella hälsa och välbefinnande.

Medarbetarna på Pistill har under årens lopp hjälpt tusentals människor med guidning om produkter som stärker den sexuella hälsan och bidrar till mer energi och livskraft.

Förutom personlig rådgivning i butiken har Pistill även arrangerat hundratals föreläsningar och utbildningar för såväl privatpersoner som läkare, barnmorskor, gynekologer, sexologer, psykologer, terapeuter med flera.

Sexuell hälsa kräver kunskap och omvårdnad

Idag drabbas fler och fler människor av sjukdomar och besvär som påverkar den sexuella hälsan negativt. Med medmänsklighet, engagemang och ansvar vill vi på Aleah Care hjälpa de människor som har drabbats av ohälsa såsom cancer, smärta i underlivet, torra/sköra slemhinnor, inkontinensproblem, erektil nedsättning, orgasmsvårigheter och hormonella obalanser såsom PMS och klimakteriebesvär med mera att återfå sin livskvalitet och sexuella hälsa.

Vår tro är nämligen att med rätt vård, omsorg och rehabiliteringsprodukter skapas de bästa förutsättningarna för att människor ska kunna återhämta sig efter sjukdom eller besvär. Vårt mål med Aleah Care är därmed att bidra med kunskap och rehabiliteringsprodukter som gör att vår övertygelse kan bli sann.

Verksamhetsidé

Vi ska tillhandahålla världsledande rehabiliteringsprodukter som hjälper människor att återfå sin sexuella hälsa och välbefinnande.

Med engagemang och lyhördhet samarbetar vi med patienter och medicinska specialister för att ta fram funktionella och effektiva rehabiliteringsprodukter som leder till ökad hälsa samt livskvalitet. 

Vår verksamhetsidé är således att erbjuda innovativa, funktionella och högkvalitativa rehabiliteringsprodukter som gör det möjligt för människor som drabbats av ohälsa att återfå en god sexuell hälsa och livskvalitet.

Kvalitetspolicy

Aleah Care tillhandahåller dels egenutvecklade produkter samt kompletterande noga utvalda produkter ifrån andra leverantörer för att tillmötesgå behovet av rehabiliteringsprodukter inom vården i världen. Vi erbjuder bara produkter som är certifierade, godkända och REACH kompatibla (enligt EUs miljödirektiv) för att kunna garantera kundens hälsa, säkerhet och trygghet samt att de följer alla regler och normer för en hållbar utveckling, tillverkning och efterhantering.

 

Arrow up

Din produkt är tillagd

×