Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
5501

Om oss

Allt fler drabbas av sjukdomar och besvär som påverkar den sexuella hälsan negativt. Med medmänsklighet, engagemang och ansvar vill vi på Aleah Care hjälpa människor att återfå en god sexuell hälsa och livskvalitet.

Det kan röra sig om att man upplever smärta i underlivet, har genomgått cancerbehandling, lider av torra och sköra slemhinnor, inkontinensproblem, erektil nedsättning. Men även orgasmsvårigheter, hormonella obalanser såsom PMS och klimakteriebesvär, förlossningsskador eller att man drabbats av spänd och försvagad bäckenmuskulatur.

Sedan etableringen 2018 har vi samarbetat med både medicinska specialister och patientföreningar och byggt broar till landsting, specialistmottagningar och patientföreningar. I detta arbete har vi också tagit fram ett rehabiliteringsprogram med uppföljning för att hjälpa kvinnor i sin friskvårdsträning. Idag erbjuder vi funktionella och högkvalitativa rehabiliteringsprodukter och intimkrämer till både privatpersoner och vården. Vi tillhandhåller även visningsmiljöer, föreläsningar och utbildningsinsatser inom vården. Vi är övertygade om att större kunskap, rätt omsorg och rehabiliteringsprodukter skapar de bästa förutsättningarna för att människor ska kunna återhämta sig efter sjukdom eller besvär.

Aleah står för ljus och Care för omvårdnad.

 

Med rötter i Pistill

Aleah Care har sina rötter i verksamheten Pistill, som grundades år 2005 av Tina Hagelin. Hennes drivkraft är att inspirera människor till en god sexuell hälsa och ett ökat inre välbefinnande oavsett ålder.

M magasin nominerade Tina Hagelin, grundare till Pistill och Aleah Care, till årets brösthjälte 2019

I butiken på Drottninggatan 100 kan du få personlig rådgivning och vägledning från vår kompetenta personal på plats. Vi arrangerar även föreläsningar och utbildningar i butiken för både privatpersoner och vårdpersonal.

Tack vare många års erfarenhet, alla möten med privatpersoner i butiken och våra samarbeten med vården, olika specialister och patientföreningar, kan vi nu tillsammans göra skillnad!

Kvalitetspolicy

Vi erbjuder endast produkter som är certifierade, godkända och REACH kompatibla (enligt EU:s miljödirektiv) för att kunna garantera kundens hälsa, säkerhet och trygghet samt att våra produkter följer alla regler och normer för en hållbar utveckling, tillverkning och efterhantering.

 

Arrow up

Din produkt är tillagd

×