Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
5501

Friskvårdsträning för ditt underliv med vaginalstavar

Vaginalstavarna från Aleah Care är utvecklade i samråd med patienter och medicinska specialister inom svensk sjukvård. De är tillverkade i en silkeslen kroppsäker silikon och utformade för att följa slidans unika form. Vibrationen i stavarna stimulerar blodcirkulationen i bäckenbottenområdet vilket är positivt för vävnaden. 

Stavarna är framtagna för att förebygga och motverka sammanväxningar samt ge ökad kontroll av bäckenbottenmuskulaturen. Genom kontinuerlig träning återfår slidan sin elastiska förmåga och gör att gynekologiska undersökningar samt omslutande sex såsom samlag är möjliga utan smärta.

Vaginalstavarna erbjuds i tre olika produktpaket. I Nova ingår vaginalstavar i storlek 1 – 2, i Grace ingår vaginalstavar i storlek 2 – 3 och i Grace/Nova ingår samtliga vaginalstavar i storlek 1 – 4.

För att främja din träning och rehabilitering medföljer även en träningsguide och en träningsdagbok. Träningsguiden innehåller information om vaginalstavar, instruktioner för träning med vaginalstav samt en avslappningsövning. Träningsdagboken ger dig möjlighet att föra anteckningar och följa sin utveckling och friskvårdsträning över tid.

I varje paket ingår också ett ekologiskt glidmedel som vårdar och återfuktar torra och sköra slemhinnor, ett ekologisk rengöringsgel, batteri samt en necessär.

Glidmedel som vårdar ditt underliv

REPAIR är ett ekologiskt och oljebaserat glidmedel med omega 7 och E-vitamin. Formulan vårdar, återfuktar och motverkar torra/sköra slemhinnor. Den underlättar omslutande samlag vid torra slemhinnor och är 100% hormonfri.  Repair kan också vara positiv vid irritation, smärta och sårbildning i underlivet. Den är svensktillverkad och fri från parabener.

Balance är ett ekologiskt vattenbaserat glidmedel som är berikat med yoghurt och prebiotika. Formulan tillför näring, återfuktar och balanserar den naturliga PH balansen i underlivet. Den gynnar de goda bakterierna i underlivet, vårdar vid smärta och irritation och kan vara positiv vid återkommande obalans i underlivet. Balance är svensktillverkad, kondomsäker och helt fri från parabener och phenoxyethanol.


Knipkulor för bäckenbottenträning

Var tredje kvinna i Sverige beräknas ha en försvagad bäckenbottenmuskulatur och för att förebygga detta erbjuder vi bland annat KNIIP – vägen till starkare bäckenbotten.

Träning med knipkula hjälper kvinnor att återfå kontakten med sitt underliv, förebygger och motverkar inkontinensbesvär, minskar risken för bäckenbottenuppluckring och livmodersframfall samt ökar blodgenomströmningen så att man blir känsligare för beröring.

I KNIIP ingår en ergonomiskt utformad knipkula i 100% kroppsäker silikon, en träningsguide, ekologiskt glidmedel, ekologisk rengöringsgel samt förvaringspåse. Hitta den KNIP-kula som motiverar dig!

 

Arrow up

Din produkt är tillagd

×