• KVALITET            TRYGGHET            OMTANKE

0

Iroha Sakura

Mjuk silkeslen vibrator som känns som vattenvågor mot huden. Ger skön beröring och stimulans av ömt underliv.

998 kr
{{ price }}

Sakura från Iroha by Tenga ger dig underbart djupa vibrationer i tre olika styrkor och ett pulsläge att njuta av, samtidigt som den är tystgående och så mjuk mot kroppen att det känns som vattenvågor mot kroppen.

Vibratorn är formad som ett ovalt, något spetsigt ägg med toppen delad för en skönare upplevelse. Det v-formade jacket ger en spännande form som gör att du får stimulans runt om klitoris och tätt inpå.

Sakura är gjord av en fast gelé med ett överdrag av lent och mjukt silikon. Pröva den i badet eller duschen för att förstärka känslan då den är vattentät.

Till din Sakura medföljer en stilfull magnetisk laddningsplatta med en genomskinliga kupa. Laddningsplattan kan med fördel användas som förvaringsplats för din Sakura.

Iroha by Tenga från Japan gör kanske några av de mest stilrena produkterna på marknaden, alltid med genomtänkt funktion och med en minimalistisk, stilren elegans och ett sobert färgval.


Material Medicinskt silikon och detaljer i ABS-plast.
Färg Körsbarsblom
Garanti 1 år.
Mått Längd: 8,3 cm. Bredd: 5,5 cm. Tjocklek: 3,9 cm.
Egenskaper 4 olika vibrationsnivåer. Skön stimulans och beröring av ömt underliv. Tystlåten. Vattentät (gäller inte laddaren). Uppladdningsbart Lithium-ion-batteri.
Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion. För rengöring av produkten använd gärna en naturlig rengöringsgelé med antibakteriell effekt som skonsamt rengör dina intimprodukter och som hjälper dig bevara en god intimhygien.

Till denna produkt rekommenderar vi Repair, Balance och Clean.