Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Kama Vibrator

Liten silkeslen vibrator
329 kr

FÖRDELAR

+ Tystgående
+ 7 olika Vibrationsmönster
+ 100 % Vattentät
+ Mjukt och silkeslent material
+ Avtagbart silikonhölje
+ 1 års garanti

Ekologiskt glidmedel och en ekologisk rengöringsgelé rekommenderas till produkten

Lilla Kama från Aleah Care

Har 7 olika vibrationsmönster och är tillverkad av kroppsäkert silikon. Dess smidiga, mjuk och silkeslena material gör den perfekt för dig som vill prova vibration.

Silikonhöljet kan lätt tas bort för smidig rengöring. Produkten är vattentät och kan därför med fördel användas i badkaret eller i duschen.

Tack vare dess mjuka kurvor och storlek är den en fin vibrator att använda om man upplever smärta i underlivet, ett komplement till en vaginalstav.

Kama vibrator är en tystgående, 100 % vattentät vibrator där du enkelt byter mellan de 7 olika vbrationsmönstren genom att trycka på knappen. för att stänga av vibrationen håller du knappen intryckt i 3 sekunder.

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför REPAIR, BALANCE och CLEAN.

Till Kama medföljer:
- Kama vibrator
- Batteri LR1N
- Instruktionsmanual

Arrow up

Din produkt är tillagd

×