Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter

Handbok i lust och relationer

Kåt, glad och tacksam

198 kr

FÖRDELAR

+ Ger ökad kunskap inom lust & relationer
+ Ger dig djupare förståelse i ämnet
+ Rik på innehåll
+ Konkreta tips & råd

Kåt, glad och tacksam vänder sig till par och singlar, lyckliga eller olyckliga, tillfredsställda eller otillfredsställda – till dig som är nyfiken på sex och vill att det ska ge mer, som älskar en annan person och vill vara en omväxlande, hängiven och uppmärksam älskare eller älskarinna. Kanske vänder den sig lite extra till er som lever i en långvarig relation och vill anta utmaningen att hålla kärleken levande och sexlivet intressant.


Många av oss tycker att vi har för lite plats för kärlek i våra liv. Då är det dags att hitta tillbaka till den äkta sexualiteten – bortom schabloner och fördomar! Lär dig att skapa intimitet på flera plan än det fysiska och kärlekslivet kommer att blomstra. Öva dig i närvaro och du kommer att njuta oavsett om du får orgasm eller inte. Förena sex med kärlek och du kommer att utmanas och utvecklas av ditt och din älskades erotiska möte. En bok att bli kåt, glad och tacksam av och som kommer att förändra dig själv och din relation.

Boken är illustrerad med Lena Granefelts sensuella bilder.

Lär dig att skapa intimitet på flera plan än det fysiska och kärlekslivet kommer att blomstra. Öva dig i närvaro och du kommer att njuta oavsett om du får orgasm eller inte. Förena sex med kärlek och du kommer att utmanas och utvecklas av ditt och din älskades erotiska möte. En bok att bli kåt, glad och tacksam av och som kommer att förändra dig själv och din relation.

Boken Kåt, Glad och Tacksam

Arrow up

Din produkt är tillagd

×