Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


MANTA

Kraftfull vibrator för mannen
1 099 kr

FÖRDELAR

+ Kraftfull vibration
+ 100 % Vattentät
+ Greppvänlig och lätthanterlig
+ Uppladdningsbar
+ Designad för mannen
+ Perfekt vid Orgasmsvårigheter

Ekologiskt glidmedel och en ekologisk rengöringsgelé rekommenderas till produkten

MANTA - Den kraftfulla vibratorn för mannen  

En snygg vibrator som är designad för mannen, den är 100 % vattentät, greppvänlig och tystgående. Tack vare designen kommer den åt de mest erogena zonerna och du kan med fördel prova och se var dina punkter sitter för bästa upplevelse.

Fun Factory står för mycket hög kvalitet i deras produkter och en innovativ vision för vibratorer som ökar människors sexuella hälsa.  

MANTA kan du använda för att stimulera penis precis vid ollonet eller längre ned vid penisroten. det är en kraftfull vibrator som kan öka din orgasmiska förmåga. vibrationen ökar blodgenomströmningen vilket också kan öka din erektionsförmåga. en snygg, diskret och greppvänlig vibrator designad för mannen.

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför REPAIR, BALANCE och CLEAN.

MATERIAL: Medicinsk silikon, ABS-plast. FTALATFRI: Ja. VATTENTÄT: Ja. FULLÄNGD: 18 cm. INRE DIAMETER: 4 cm (töjbar). VIBRATIONER: 6 mönster och 6 hastigheter. LJUDNIVÅ: Tystlåten. KONTROLLER: 3 knappar på handtaget. MEDFÖLJER: USB-sladd för uppladdning. BRUKSANVISNING: Engelska, tyska.

Arrow up

Din produkt är tillagd

×