Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Membrasin

För torra slemhinnor
399 kr

FÖRDELAR

+ Innehåller extrakt av hela havtornsbär
+ Mot torra slemhinnor i mun, ögon och underliv
+Vegetabiliska kapslar
+ Rik på Omega 7
+ Ett av Sveriges mest sålda kosttillskott för kroppens slemhinnor

Membrasin 

Membrasin är ett av Sveriges mest använda kosttillskott för att motverka torra slemhinnor i underlivet, ögon och mun. Membrasin innehåller ett extrakt av hela havtornsbär med en naturligt balanserad sammansättning av fettsyror och vitamin A som bidrar med att bibehålla slemhinnornas naturliga funktion. Den är speciellt rik på Omega 7. 

Kroppens slemhinnor har en smörjande funktion för mag- och tarmsystem, luftvägar, urinvägar, ögon, mun och för underlivet och genom att ta väl hand om dom ökar chansen för god livskvalitet och välbefinnande. 

Rekommenderat dagligt intag: 4 kapslar dagligen tills dess att resultat uppnåtts, vanligen inom 1-2 månader. Därefter rekommenderas 1-2 kapslar dagligen. Intas i samband med måltid.

Det rekommenderade dagsintaget bör ej överskridas.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaring: Rumstemperatur. Förvaras oåtkomligt för små barn.

Ingredienser: Extrakt SBA24 från havtornsbär (Hippophae rhamnoides L.), kapsel (modifierad stärkelse av majs, glycerol, geleringsmedel (karragenan), surhetsreglerande medel (dinatriumfosfat)), d-alfa-tokoferol, betakaroten, antioxidationsmedel (rosmarinolja i solrosolja).

Arrow up

Din produkt är tillagd

×