Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


MiMi Soft

Vibrator för kvinnan
999 kr

FÖRDELAR

+ Yta av silkeslent silikon
+ Fri från ftalater
+ Vattentät
+ Uppladdningsbar
+ 10 funktioner
+ 1 års garanti

Ekologiskt glidmedel och en ekologisk rengöringsgelé rekommenderas till produkten

Je Joue MIMI SOFT klitorisvibrator.

Vacker design och hög kvalitet kännetecknar MiMi. Hon är mycket kraftfull och tystgående, har flera olika vibrationsmönster samt en yta av lenaste silikon. 

MIMI SOFT har en extra mjuk topp. Denna vibrator passar lika bra för klitorisstimulans som till andra erogena zoner på din kropp.

Vi rekommenderar att använda ekologiskt vattenbaserat glidmedel till denna produkt och vill du uppnå en starkare njutning rekommenderar vi en orgasmolja som exempelvis ON - storfavoriten på Pistill. 

MiMi Soft är en uppladdningsbar tystgående och 100 % vattentät vibrator som du kan använda för klitorisstimulans och den är även väldigt fin för en kroppsmassage där vibrationen kan hjälpa stora muskelgrupper att slappna av för mer energi och livslust.

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför REPAIR, BALANCE och CLEAN.

Till MiMi Soft medföljer:
- MiMi Soft
- USB laddare
- Instruktionsmanual

Arrow up

Din produkt är tillagd

×