• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

    Redigeras under avancerat
0

OHNUT SOFT

Fyra påbyggnadsringar i mjukt och friktionsfritt material för bästa passform och som minskar djupet vid omslutande samlag. En produkt för dig som lider av djup samlagssmärta.

700 kr
{{ price }}

OhNut Soft består av fyra ultra mjuka och stretchiga ringar som kan vara till god hjälp för dig som upplever smärta vid penetrerande samlag. Ringarna, som nästan känns som mänsklig hud, fungerar nämligen som en naturlig ”stötdämpare" och så bekväma att du och din partner knappt märker att de är där.

Du och din partner kan använda ringarna en och en eller tillsammans i kombination. Det gör att du enkelt kan göra justeringar så att du och din partner kan hitta det djup som känns riktigt bra för er båda. De placeras runt penisroten som en klassisk penisring och är gjorda föra att du inte ska spänna dig och behöva oroa dig för att penetrationen kommer för djupt och gör ont. 

Ringarna kan byggas på varandra och träs över en kondom. De kan också användas tillsammans med andra intimhjälpmedel i olika material.

Smärta vid omslutande samlag kan ha olika orsaker. Det kan bland annat bero på att man har drabbats av vestibulit, vaginism, endometrios, vulvodynia (kronisk smärta), en förlossningsskada, myom eller orsakat av en bäckeninflammation eller som en följd efter en cancerbehandling.

 


Material Ringarna är tillverkade av latex- och ftalatfri polymer och godkända enligt FDA.
Innehåll Ohnut Soft innehåller fyra mjuka penetrationsringar som kan vara till hjälp för dig som lider av smärta vid omslutande samlag. Förvaringspåse medföljer.
Färg Jade
Mått Den totala längden på de fyra ringarna är 7 cm. De har en inre diameter på 1,8 cm och kan töjas upp till 20,3 cm.
Egenskaper Fyra mjuka ringar som kan träs på varandra eller användas enskilt. Fungerar som en naturlig "buffert" eller "stopper" vid penetration och kan hjälpa dig att hantera och till och med eliminera smärta under penetrerande sex. Detta genom att helt enkelt anpassa hur djupt penetrationen går.
Varje uppsättning har fyra munkliknande ringar som gör att du kan göra enkla justeringar så att du och din partner kan hitta vilket djup som känns riktigt bra för er båda.

De placeras runt penisroten som en klassisk penisring.

Ringarna kan användas en och en eller tillsammans i kombination.

Ekologiskt glidmedel och en naturlig antibakteriell rengöring rekommenderas till produkten.