Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
5501

Om oss

Allt fler drabbas av sjukdomar och besvär som påverkar den sexuella hälsan negativt. Det kan röra sig om smärta i underlivet, att man genomgått en cancerbehandling, lider av torra och sköra slemhinnor eller har inkontinensproblem. Men även orgasmsvårigheter, hormonella obalanser såsom PMS och klimakteriebesvär, förlossningsskador och försvagad bäckenmuskulatur påverkar underlivshälsan. Med lyhördhet, samarbete, ansvar och kvalitet vill vi på Aleah Care hjälpa människor att stärka sin sexuella hälsa och återfå en god livskvalitet.

Aleah står för ljus och Care för omvårdnad.

Aleah Care har sina rötter i verksamheten Pistill som grundades 2005. Vi har lång erfarenhet inom området underlivshälsa och har under åren samarbetat med och byggt broar till landsting, specialistmottagningar och patientföreningar. Tillsammans har vi tagit fram ett rehabiliteringsprogram med uppföljning för att hjälpa kvinnor i sin friskvårdsträning.

Idag erbjuder vi funktionella och högkvalitativa rehabiliteringsprodukter och intimkrämer till vården och privatpersoner. Vi tillhandahåller även visningsmiljöer till vårdmottagningar, genomför föreläsningar och utbildningsinsatser för vårdpersonal samt erbjuder personlig rådgivning till privatpersoner genom vår samarbetspartner Pistill där du som privatperson även hittar hela vårt sortiment.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

 

Kvalitetspolicy

Vi erbjuder endast produkter som är certifierade, godkända och REACH kompatibla (enligt EU:s miljödirektiv) för att kunna garantera kundens hälsa, säkerhet och trygghet samt att våra produkter följer alla regler och normer för en hållbar utveckling, tillverkning och efterhantering.

 

Arrow up

Din produkt är tillagd

×