Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Palmpower Wand

Kraftfull vibrator för kropp & intimt
969 kr

FÖRDELAR

+ 100 % Vattentät
+ Sladdfri & Uppladdningsbar
+ Kraftfulla vibrationer
+ Greppvänlig
+ Tystgående
+ För både kropp & intimt

Ekologiskt glidmedel och en ekologisk rengöringsgelé rekommenderas till produkten

PalmPower - Wand Massager

En massageapparat/Wand för kropp och intimt i smidig modell som trots sin storlek har riktigt kraftfulla vibrationer som når på djupet. Palm Powers styrka i vibration regleras med enkelhet av en knapp så att du kan hitta den perfekta vibartionsstyrkan som passar dig. 

Trots att den är uppladdningsbar har den samma kapacitet som en sladdriven massageapparat/Wand. En fantastisk produkt för den som vill ha en klassisk Wand i mindre storlek utan att effekten går förlorad.

Utmärkt för både för intim- och kroppsmassage, Använd gärna med en ekologisk massageolja vid kroppsmassage eller ett ekologiskt glidmedel vid intimmassage. 

- Tillverkad av silikon och ABS
- Fri från ftalater och latex
- Längd: 19,5 cm
- Diameter: 4 cm
- 1 års garanti
- Uppladdningsbar

Palmpower Wand kan användas både för kropp och intimt. Med hjälp av knappen reglerar du styrkan i vibrationen, för att öka håller du knappen intryckt tills du finner den styrka som passar dig. Laddare medföljer och den är 100 % vattentät vilket gör den enkel att rengöra.

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför REPAIR, BALANCE och CLEAN.

Till Palmpower Wand medföljer:
- Palmpower Wand
- USB laddare
- Instruktionsmanual

Arrow up

Din produkt är tillagd

×