Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Hydromax5

För ökad erektionsförmåga och känsel
1 499 kr

FÖRDELAR

+ Kan användas i vatten
+ Friktionsfri tack vare vattenfunktion
+ Enkel och smidig att använda
+ En av världens mest sålda
+ Rekommenderas av vården, kliniskt testad
+ 1 år garanti

Ekologiskt glidmedel och en ekologisk rengöringsgelé rekommenderas till produkten

Bathmate Hydromax 5 penispump

Är en mycket populär penispump som är en av världens mest sålda då den är ämnad att användas med vatten. Detta gör att du inte får någon friktion mellan pump och hud samt att vattentrycket hjälper till att skapa en mjukare känsla och ett högre tryck än vanliga penispumpar. Du får alltså en bättre funktion och bättre upplevelse.

Att använda penispump hjälper en att återfå eller bibehålla erektionsförmågan, blodtillförseln som kommer till penis tack vare vaccumfunktionen hjälper även känselnerverna att återfå eller bibehålla sin viktiga funktion för orgasmförmåga. Penispump är en vanlig rekommendation i samband med en ohälsa eller vid erektionssvårigheter i en stressfylld vardag som många gånger kan påverka vår lust negativt. Den är enkel att använda och tydliga instruktioner medföljer i förpackningen.

Den är ergonomiskt utformad för att det ska vara lätt att hitta den optimala vinkeln för att nå maximal erektion utan att skapa smärta runt penisroten eller pungen.

Många män upplever en mycket intensivare känsel efter användandet av en penispump, vilket också gör att njutningen blir bättre.

En penispump hjälper blodtillförseln att nå penis och hjälper till att uppnå erektion. Den kan användas dagligen eller enligt den rekommendation man fått av sin läkare för att skapa möjligheter till egen erektion och ökad känsel.

Den finns i tre olika storlekar för optimal passform och effekt, följande riktlinjer och rekommendation ges vid val av storlek:

  • Bathmate HydroXtreme5: Ideal för användare med mellan 7,5 cm och 12,5 cm i erigerad penislängd.
  • Bathmate HydroXtreme7: Perfekt och väldigt populär för användare med mellan 12,5 cm och 17,5 cm i erigerad penislängd.
  • Bathmate HydroXtreme9: Perfekt passform för användare med mellan 17,5 cm och 22,5 cm i erigerad penislängd

Följ gärna länken för instruktionsvideon om användning HydroMax penispump

Instruktionsvideon finns tillgänglig på fler språk

För att få bästa effekt vid användning rekommenderas du att följa anvisningen du fått av din vårdkontakt eller medföljande instruktionsmanual.
TIPS
- Området runt om penis måste vara välansat för bästa vaccumeffekt och komfort.
- Ta några minuter för avslappning av knip och bäckenbotten innan användning
- Använd med fördel i duschen eller badet för friktionsfri och enkel träning

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför REPAIR, BALANCE och CLEAN.

I Förpackningen ingår:
-Bathmate Hydromax penispump
- Instruktionsmanual

Arrow up

Din produkt är tillagd

×