Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Perimenopower

Upptäck din kvinnliga superkraft. Konkreta tips och råd kring klimakteriet.
349 kr

FÖRDELAR

Har du vaknat upp genomsvettig mitt i natten utan att veta varför? Har du haft svårt att somna fastän du varit helt utmattad? Svänger humöret så att du knappt känner igen dig själv? Då kan du ha nått perimenopausen, en naturlig (men ofta besvärlig) fas i livet för många kvinnor. En fas som kan börja så tidigt som vid 35 års ålder.

Många lystrar till ordet klimakteriet som de flesta tror inträffar när man närmar sig 50-årsåldern. Vad de flesta inte vet är att symptom som kan visa sig redan vid 35+ kan vara på grund av sviktande hormoner.

Den här boken är till för dig som har börjat få "konstiga" symptom med sömnen, humöret och kroppen. Här får du veta allt om hur och varför kroppen reagerar som den gör. Du får de bästa tipsen för ett bättre liv. 

Läs om bland annat sovyoga, naturläkemedel, kost, träning och inte minst hormonet Östrogen. Allt för att du ska få rätt förutsättningar för att upptäcka din kvinnliga superkraft när hormonerna svänger - din perimenopower! 

Hälso- och medicinjournalisten Katarina Wilk blandar fakta med personliga upplevelser för att inspirera, vägleda och framförallt inkludera. Du är långt ifrån ensam om dessa symptom.

En medicinsk faktagranskning har skett av Evelina Sande Idenfeldt, överläkare i gynekologi och obstetrik.

Arrow up

Din produkt är tillagd

×