Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Prelox Kvinna

Ökar din sexlust & energi
399 kr

FÖRDELAR

+ Ökar din lust och sexlust
+ Ökar din energi
+ Naturligt kosttillskott
+ Effekten är kliniskt bevisad

Lady Prelox

Lady Prelox främjar kvinnans sexuella hälsa, välbefinnande och njutning. Den bibehåller kvinnans sensualitet, ger ökad lust och upphetsning. Utöver detta minskar den även trötthet och utmattning.

Lady prelox är ett 100% naturligt kosttillskott och är ett resultat av många år av forskning. Formulan är patenterad och har visat sig ha effekt i tre kliniska studier. De aktiva ingredienserna (Pycnogenol, Rosvita, L-arginin och L-Citrullin) arbetar tillsammans och visar enligt forskning ha effekt efter fyra veckor.  

Hur fungerar Lady Prelox?

Pycnogenol (extrakt från barken på fransk strandtall) är en kraftfull antioxidant och en källa till bioflavonoider. Detta, tillsammans med aminosyran L-arginin, förbättrar cirkulationen vilket ger ökat blodflöde samt näringsämnen till underlivet . Rosvita (nyponextrakt) är en källa till vitamin C, vilket bidrar till att minska trötthet och utmattning. L-Citrullin har lagts till för att stödja L-arginin och kväveoxidproduktion.

Lady Prelox är resultatet av många års forskning och har visat sig vara effektivt i tre kliniska studier med över 200 kvinnor. Det är en naturlig produkt som tillverkas enligt GMP-standard, vilket garanterar säkerhet och kvalitet.

Rekommenderas ej för gravida eller ammande.

Ta två tabletter 1 gång om dagen i samband med måltid eller enligt rekommendation av läkare.

Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaring: Mörkt, torrt och vid rumstemperatur. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Innehåller: yllnadsmedel: mikrokristallinisk cellulosa L-Arginin HCL L-Citrullin Rosvita® Klumpförebyggande medel: kalciumfosfater Pycnogenol® Klumpförebyggande medel: tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid Ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, polydextros Färgämne: titandioxid Ytbehandlinsmedel: talk Maltodextrin Mellanlånga triglycerider Färgämne: rödbetsröttNettovikt:

60 tabletter = 50 g

Arrow up

Din produkt är tillagd

×