Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Pulse II Duo

Pulserande Vibrator
1 299 kr

FÖRDELAR

+ Kraftfulla pulserande vibrationer
+ 100 % vattentät
+ Uppladdningsbar med fjärrkontroll
+ Perfekt för stimulans utan erektion
+ Enkel att använda och greppvänlig

Ekologiskt glidmedel och en ekologisk rengöringsgelé rekommenderas till produkten

Pulse är en penisvibrator för män. 

Hot Octopuss Pulse använder en helt speciell teknologi som har uppfunnits av en dansk läkare för användning i behandling av ryggskadade patienter så att de kan få utlösning.

Teknologin som kallas Penile Vibratory Stimulation målinriktar djupa och kraftfulla vibrationer för området kring strängen på penis.

Med 9 olika vibrationslägen finns det med säkerhet en vibration som passar dig. 

Hot Octopuss Pulse Penis Vibrator är uppladdningsbar och levereras med USB-laddare.
 
I 2014 vann Hot Octopuss en XBIZ Award för 'Couples Sex Toy of the Year'.

Så här använder du Hot Octopuss Pulse Penis Vibrator: Pulse kan både användas med och utan stånd. Du trär vibratorn ner över ollonet och låter den stimulera dig. Du kan använda Hot Octopuss Pulse Penis Vibrator för onani, där du rör vibratorn som vid ett vanligt handjobb och du kan också använda den handfritt så att vibratorn klarar allt arbetet för dig. Faktiskt kan du också använda Hot Octopuss Pulse tillsammas med din partner. Medan insidan av vibratorn skämmer bort dig med underbara vibrationer kan vibrationerna på yttersidan skämma bort din partner.

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför REPAIR, BALANCE och CLEAN.

Till Octopus II medföljer:
-Octopuss pulserande vibrator
- Fjärrkontroll
- USB laddare

Arrow up

Din produkt är tillagd

×