• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

0

Aleah Care

Repair glidmedel

Repair är ett ekologiskt oljebaserat glidmedel med Omega 7 och E-vitamin som vårdar och återfuktar torra slemhinnor. Repair ger en långvarig effekt både som glidmedel och som intimvårdande kräm (75 ml).

280 kr
{{ price }}

Repair glidmedel är oljebaserat och innehåller både Omega 7 och E-vitamin som återfuktar huden och som ger en långvarig effekt som glidmedel vid intima stunder själv eller med en partner. De fyra kallpressade ekologiska växtoljorna i Repair tillför dessutom underlivet näring och vitaminer. Repair glidmedel stärker underlivshälsan på ett naturligt sätt och motverkar torra och sköra slemhinnor.

Tack vare sitt ekologiska och skonsamma innehåll kan Repair användas som ditt vardagliga glidmedel. Glidmedlet kan även med fördel användas som en återfuktande och vårdande intimkräm vid exempelvis ömhet, smärta och torra, sköra slemhinnor.

Pumpflaskan är tillverkad av sockerrör och är nedbrytningsbar. Flaskan är försedd med en praktisk och lufttät vakuumpump som gör det lätt för dig att dosera lagom mängd glidmedel samt ser till att inga rester blir kvar i flaskan. Dessutom skyddas glidmedlet mot både syre och ljus samt bakterier tack vare det vakuum som skapas, vilket både förhindrar missfärgning och ökar hållbarheten. Något som gör glidmedlet 100 procent hygienisk. 

Tips: Pumpa långsamt och upprepade gånger före första användningen för att aktivera vakuumpumpen. 

 


Innehållsdeklaration *Helianthus Annus Seed Oil, (Solrosolja), * Cocos Nucifera (Kokosolja), *Macadamia Ternifolia Seed Oil (Makadamiolja**), *Cera Alba, (Bivax), *Butyrospermum Parkii (Sheasmör), Tocopheryl Acetate, (E-vitamin), *Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rosmarinantioxidant). *Ekologisk råvara. **Olja från nöt.
Egenskaper 100 % ekologiskt glidmedel med kladdfri konsistens. Fri från parabaner. Hjälper till att motverka torra och sköra slemhinnor. Kan även användas som intimkräm och massageolja. Svensktillverkad. Rekommenderas vid användning av intimprodukter. Fungerar inte med kondom.
Repair kan användas som ditt vardagliga glidmedel tack vare sitt 100 procentiga ekologiska och skonsamma innehåll.
Applicera den mängd som känns behaglig vid slidmynningen för att skonsamt skydda slemhinnan vid omslutande samlag.

Du kan med fördel använda Repair som en återfuktande och vårdande intimkräm vid exempelvis smärta och torra slemhinnor. Fungerar proaktivt för underlivshälsan.