• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

    Redigeras under avancerat
0

RETURER - PRIVATPERSON OCH FÖRETAGSKUND

 

RETURER 

Som privatperson har du 14 dagars ångerrätt från dagen ordern har levererats. Vid köp av intimprodukter så som stavar och vibratorer ska produkten returneras med obruten plombering. Varan ska vara komplett. Det innebär att alla tillbehör (bruksanvisning, batterier etc.) ska finnas med i returen. 

Tag kontakt med vår kundservice via order@aleahcare.com innan du skickar tillbaka varor när du vill nyttja ångerrätten för att undvika eventuella problem. Varor tas endast i retur efter överenskommelse. 

Som privatperson står du för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. Vi rekommenderar att försändelser returneras som företagspaket eller rekommenderat brev. Varan skall förpackas väl och stötskyddad ytteremballage. Produkter insända i kuvert, påsar, med adresslappen klistrad direkt på produktens originalkartong returneras till kund utan åtgärd.

Om återköp inte godkänns vid kontroll, skickas varan tillbaka till dig och en avgift på 250 kr debiteras för kontrollarbete, administrativt arbete och frakt. Vi löser inte ut försändelser skickade mot postförskott. 

Om din beställning inte hämtas ut i tid hos ditt ombud returneras det till oss. Du debiteras då en avgift på 98 kr för returhanteringen. Ej uthämtad försändelse betraktas inte som nyttjande av ångerrätten.

Som företagskund har du generellt sett ingen ångerrätt. Kontakta oss för specifika ärenden på order@aleahcare.com

Vid felbeställning kan kreditering endast ske om produkten återsänds oskadad i originalförpackning och ytteremballage.

 

REKLAMATIONER

Om du som är privatperson mottagit en skadad produkt eller om vi skickat fel vara, ska du reklamera produkten snarast och senast inom 2 månader från att du upptäckte eller borde ha upptäckt felet. Du har rätt att få en ny likvärdig produkt utan någon extra kostnad för dig.

Om du som är företagskund mottagit en skadad produkt eller om vi skickat fel vara, ska du reklamera snarast efter att du tog emot varan.

Om du vid mottagandet av din försändelse upptäcker att försändelsen är synligt transportskadad ska detta reklameras omgående till transportören. Detta gäller både vid hemleverans och när du själv hämtar försändelsen hos ett postombud. Upptäcker du vid uppackning att innehållet är skadat eller att produkter saknas, ska även detta anmälas. Du är även skyldig att kontakta oss inom 7 dagar från mottagandet av din beställning med ditt ordernummer och ditt ärendenummer från postombudet.

Aleah Care hanterar reklamationer enligt Konsumentverkets regler och riktlinjer och Reklamationsnämndens rekommendationer. Du kan läsa mer om de rättigheter du som kund har genom Konsumentköplagen. Se Konsumentverkets hemsida: www.konsumentverket.se

För såväl privatpersoner som företag, gäller att den skadade respektive felaktigt skickade varan ska återsändas i samma paket som du fick den i - om möjligt - och med samma transportföretag, som när den mottogs, tillsammans med en utförlig beskrivning av felet. Bifoga kvitto på produkten samt en retursedel som du får via vår kundservice via order@aleahcare.com.

Om vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid, återbetalar vi vad du betalat för den skadade eller felaktigt skickade varan. Återbetalning sker senaste inom 30 dagar i det fall du som privat kund på giltiga grunder häver ett köp.

Kontakta gärna oss om någonting verkar oklart på order@aleahcare.com.

Reklamationer skickas till: Aleah Care, c/o Pistill, Drottninggatan 100, 111 60 Stockholm. Vid godkänd reklamation skickas en ny produkt till dig och utlagd fraktkostnad ersätts. Vid ej godkänd reklamation returneras produkten och fraktkostnaden debiteras.

Varumärket Aleah Care ägs av Pistill Sverige AB, reg. nr 556627-3180.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Om du har några frågor, är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

NÖJD KUND GARANTI 

Vi vill att du som kund alltid ska vara belåten med dina köp när du handlar på aleahcare.com. Därför erbjuder vi med stolthet vår nöjd-kund-garanti för dig som Aleah Care kund.
Om det mot förmodan skulle vara något du inte är helt nöjd med när det gäller våra produkter, är du mer än välkommen att höra av dig till oss.

Vi lägger stor vikt vid ditt välbefinnande, och om vi av någon anledning inte lever upp till dina förväntningar, kommer vi självklart att ta hand om dig på bästa möjliga sätt. Vi vill ha en öppen dialog där vi kan lyssna på dina åsikter och ta hand om eventuella bekymmer. Din tilltro till Aleah Care betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att bevisa vårt engagemang genom att se till att du är helt nöjd.

Tack för att du valt Aleah Care som din föredragna partner. Vi lovar att fortsätta erbjuda fantastiska produkter och service samtidigt som vi strävar efter att du ska känna dig riktigt nöjd och belåten.

Teamet på Aleah Care