Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Sakura

Kraftfull mjuk vibrator
998 kr

FÖRDELAR

+ Mjukt och silkeslent silikon
+ Vattentät
+ Kraftfull vibration
+ 4 hastigheter
+ Ljuvlig för stimulans & beröring av ömt underliv

Ekologiskt glidmedel och en ekologisk rengöringsgelé rekommenderas till produkten.

Iroha by Tenga från Japan gör kanske några av de mest stilrena produkterna på marknaden, alltid i genomtänkt och minimalistisk design.

Sakura är fantastisk att njuta av. Den ger dig både underbart djupa vibrationer i tre olika styrkor och ett pulsläge att njuta av. Samtidigt som den är tystgående och så mjuk mot kroppen att det känns som vattenvågor mot kroppen.

Sakura är gjord av en fast gelé med ett överdrag av lent och mjukt silikon som gör den helt magisk. Pröva den i badet eller duschen för att förstärka känslan då den är vattentät.

Vibratorn är formad som ett ovalt, något spetsigt ägg med toppen delad för en skönare upplevelse. Det v-formade jacket ger en spännande form som gör att du får stimulans runt om klitoris och tätt inpå.

Till din Sakura medföljer en stilfull magnetisk laddningsplatta med en genomskinliga kupa. Laddningsplattan kan även användas som en elegant och praktisk förvaringsplats för din Sakura.

Japanska Iroha by Tengas produkter har en tydlig estetisk elegans och har vunnit flertalet priser i produktdesign. Du känner lätt igenom dem för sin genomtänkta design och funktion samt sobra färgval.

Användning: 4 olika vibrationsnivåer. Tystlåten. Vattentät (gäller inte laddaren). Uppladdningsbart Lithium-ion-batteri. Färg: Puderrosa.

Mått8,3 cm x 5,5 cm x 3,9 cm.

Material Medicinskt silikon och ABS-plast.

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför REPAIR, BALANCE och CLEAN.

Iroha Sakura innehåller:
-Sakura vibrator
- Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapater köpes separat).

Arrow up

Din produkt är tillagd

×