Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
5501

Våra ekologiska glidmedel förbättrar kvinnors underlivshälsa

 

Repair - Ekologiskt oljebaserat glidmedel

Repair är ett ekologiskt oljebaserat glidmedel med Omega 7 och E-vitamin. De fyra kallpressade vegetabiliska oljorna  vårdar, återfuktar och motverkar torra/sköra slemhinnor. Repair är mycket omtyckt då den ger en långvarig effekt och är 100 % hormonfri. Repair kan användas till intimprodukter, vid intima stunder och som en fuktighetsbevarande och återuppbyggande intimkräm. 

Repair är svensktillverkad, ej kondomsäker, fri från parabener och phenoxyethanol, innehåller kallpressad vegetabilisk macadamiaolja (rik på Omega 7). 

Balance - Naturligt vattenbaserat glidmedel

Balance är ett naturligt vattenbaserat glidmedel som är berikat med probiotika och prebiotika som gynnar de goda bakterierna och hjälper till att motverka tillväxt av patogena bakterier i underlivet. Formulan tillför näring, återfuktar och är pH-reglerad till slidans pH-värde. Balance går att använda till intimprodukter och vid intima stunder. Den är 100 % vegan, är fri från parabener och phenoxyethanol, svensktillverkad och kondomsäker.

Rengöring av intimvårdsprodukter

Clean är en naturlig produktrengöring som rengör effektivt utan skadliga ämnen. Formulan innehåller Tea-tree olja som har en naturlig antibakteriell effekt. Den är svensktillverkad och fri från triclosan, parabener, alkohol och andra starka kemikalier.

För en optimal rengöring med Clean, ta en mängd som räcker till att täcka hela produkten, smörj in och låt verka i minst 20 sek. Skölj sedan av med ljummet vatten. Låt lufttorka och förvara därefter produkten i sluten miljö, ex. necessär.

För att säkerställa att dina intimprodukter håller länge rekommenderar vi att du alltid rengör dina intimprodukter efter användning med produktrengöring Clean. 

Vi önskar dig all lycka till och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Arrow up

Din produkt är tillagd

×