Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
5501

Vaginalstavar förbättrar rehabiliteringen av kvinnors underlivshälsa

Vaginalstavarna från Aleah Care är utvecklade i samråd med patienter och medicinska specialister inom svensk sjukvård. De är tillverkade i en silkeslen kroppsäker silikon och utformade för att följa slidans unika form. Vibrationen i stavarna stimulerar blodcirkulationen i bäckenbottenområdet vilket är positivt för vävnaden. 

Stavarna är framtagna för att förebygga och motverka sammanväxningar samt ge ökad kontroll av bäckenbottenmuskulaturen. Genom kontinuerlig träning återfår slidan sin elastiska förmåga och gör att gynekologiska undersökningar samt omslutande sex såsom samlag är möjliga utan smärta.

Vilka vaginalstavar ska jag välja?

Om du har underlivssmärta som vestibulit (lokalt provocerad vulvodyni), vaginism, endometrios, har ärrbildning efter en förlossningsskada, vaginit eller lider av en hudsjukdom så som lichen sclerosus så kan Nova alternativt Grace/Nova vara en del av din rehabilitering.

Om du har genomgått en strål- eller cellgiftsbehandling, en gynekologisk operation eller lider av vaginal stenos så kan paketet Grace alternaivt Grace/Nova vara en del av din rehabilitering.  

För att främja din träning och rehabilitering medföljer även alltid en träningsguide och en träningsdagbok. Träningsguiden innehåller information om vaginalstavar, instruktioner för träning med vaginalstav samt en avslappningsövning. Träningsdagboken ger dig möjlighet att föra anteckningar och följa sin utveckling och friskvårdsträning över tid.

I varje paket ingår också alltid ett ekologiskt glidmedel som vårdar och återfuktar torra och sköra slemhinnor, en ekologisk rengöringsgel, batteri samt en necessär.

Vi finns här för dig på info@aleahcare.com

Ta del av tips! 

Önskar du veta mer om friskvårdsträning med vaginalstavar är du varmt välkommen att följa länken nedan där vi medverkar i podden Klimakteriekoll. Du får tips, information och förhoppningsvis inspiration. 

Klicka här för att komma till klimakterieportalens podd och lyssna på avsnittet - Friskvårdsträning för ditt underliv - i avsnittet får du tips och information om våra vaginalstavar!

Du kan även lyssna och ladda ner Träning steg för steg och Avslappningsövningen som medföljer i träningsguiden genom att följa länkarna nedan

Träning steg för steg - Klicka här för att komma till ljudfilen i Vimeo!

Avslappningsövning - Klicka här för att komma till ljudfilen i Vimeo!

Vi önskar dig all lycka till i din friskvårdsträning och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Arrow up

Din produkt är tillagd

×