Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

Vad är SSL?

SSL, Secure Sockets Layer, är ett säkerhetsprotokoll för att skapa en krypterad kanal mellan en webbserver och en webbläsare. Krypteringen försäkrar att all information och data som passerar mellan webbservern och browsern förblir privat och säkrad för utomstående. SSL är en industriell standard som används av miljontals webbplatser för att skydda online-transaktioner och annan känslig personlig information som webbplatsbesökare förväntas skriva in genom webbläsaren. För att kunna upprätta en SSL länk krävs ett SSL Certifikat.

Varför använder Aleah Care SSL?

Vi vill ge våra kunder god och säker service. Den senaste tidens stora ökning av Internetbedrägerier genom bl.a. phishing har gjort att Internetanvändarna är på sin vakt, och många handlar bara när de med säkerhet vet att deras uppgifter är tryggade genom SSL. Detta gäller inte bara e-handelsplatser, utan även andra webbplatser där besökaren förväntas uppge privat information genom webbläsaren. Genom att använda ett SSL Certifikat för att säkra alla online transaktioner, visar vi våra kunder att vi tar deras säkerhet på allvar.  

Informationsinsamling

Du som besökare surfar anonymt på aleahcare.com. Den enda informationen som automatiskt samlas in är följande:

- IP-adress

- Vilken sorts webbläsare och version

- Vilket operativsystem som används

- Datum och tid

- Uppgifter om vart besökaren kommer ifrån, exempelvis en söksida>/li>

Uppgiftshantering, de uppgifter du lämnar till oss är namn, personnummer, postadress och e-postadress m.m. och stannar i företaget. Dina uppgifter kommer inte att säljas, ges eller bytas med andra företag, organisationer eller privatpersoner.

Personuppgiftslagen - PUL

Enligt personuppgiftslagen har du rätt att ta del av de personuppgifter vi registrerat om dig. Du har som konsument alltid rätt att få uppgifterna rättade eller raderade. För att vi skall lämna ut uppgifter krävs enligt personuppgiftslagen att du sänder in en undertecknad begäran till oss. De uppgifter du anger hos oss: Namn, personnummer, postadress och e-postadress m.m. stannar hos Aleah Care. Uppgifterna kommer inte att säljas eller bytas med andra företag, organisationer eller privatpersoner. Vi delar dock dina uppgifter med våra betalleverantörer Klarna, DIBS och Posten.

Arrow up

Din produkt är tillagd

×