Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Tori

Mjuk klitorisvibrator
898 kr

FÖRDELAR

+ Mjukt och silkeslent silikon
+ Vattentät
+ 5 hastigheter
+ 2 vibrationsmönster
+ Ljuvlig för stimulans & beröring av ömt underliv

Ekologiskt glidmedel och en ekologisk rengöringsgelé rekommenderas till produkten

Mjuk följsam vibrator från japanska Iroha by Tenga med kraftfulla vibrationer som ger en skönare upplevelse.

Japanska Iroha by Tenga omdefinierar hur en vibrator ska se ut. Tori har en vackert böljande form och ligger som en liten fågel i din hand. Alla kanter på vibratorn är mjukt avrundade och bidrar också till att göra vibratorn oerhört effektiv.

Tori är gjord i en unikt silkeslen silikon med så kallad Soft Touch, vilket ger en underbart mjuk känsla. Den har fem hastigheter som kan kombineras med två vibrationsmönster i djupa vågor. Den avsmalnande toppen kan användas för att kittla och stimulera både klitoris och slidmynning.

Självklart är din nya vän vattentät och följer gärna med i dusch eller bad (ner till en halv meter). Ett transparent etui för både laddning och förvaring kompletterar den stilfulla designen.

Japanska Tengas produkter har en tydlig estetisk elegans och har även vunnit flera priser. Du känner lätt igenom dem för sin genomtänkta design och funktion samt sobra färgval.

Användning: 5 hastigheter och 2 vibrationsmönster. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapater köpes separat). Vattentät. Färg: Fuschia.

Mått: Längd: 10,2 cm. Diameter: 4 cm -5 cm.

Material: Silkeslen silikon med soft touch.

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför REPAIR, BALANCE och CLEAN.

Iroha Tori innehåller:
-Tori vibrator
- Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapater köpes separat).

Arrow up

Din produkt är tillagd

×