Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Womanizer DUO Svart

Lufttrycksvibratorn för ökad lust
1 998 kr

FÖRDELAR

+ Tyst & kraftfull luftteknologi för ökad orgasmförmåga
+ 100 % Vattentät
+ En revolution för den kvinnliga sexuella hälsan
+ 100 % Orgasmgaranti
+ Uppladdningsbar

Ekologiskt glidmedel och en ekologisk rengöringsgelé rekommenderas till produkten

Luftrycksvibratorn Womanizer DUO ger dig dubbel njutning och 100 % orgasmgaranti. Med hjälp av pulserande tryckvågor i olika mönster masserar Womanizer DUO nervtrådarna runt din klitoris samtidigt som vibrationer stimulerar vaginalt och når din G-punkt. Den har 12 olika intensitetsnivåer samt 10 olika stimuleringsmönster som enkelt kan justeras så att de passar just dina önskemål. Allt detta ger dig en enastående lustkänsla och en njutning du aldrig känt förut.

DUO har även en Smart Silence Teknologi, en funktion som innebär att de pulserande tryckvågorna bara går igång när munstycket kommer i kontakt med huden och slutar när du tar bort munstycket från huden. Skulle du inte återuppta användningen igen, stängs den efter 10 minuters inaktivitet automatiskt av.

Förutom manual och magnetisk USB-kabel medföljer även en elegant förvaringspåse samt ett extra munstycke så att du ska kunna välja det som passar dig bäst.

Samtliga versioner av Womanizers har korats som den bästa produkten ”BÄST I TEST” i ett flertal tidningar och det är inte för inte den kallas orgasmernas Rolls Royce.

 

WOMANIZER DUO Lufttrycksvibratorn har 12 olika intensitetsnivåer samt 10 olika stimuleringsmönster som enkelt kan justeras så att de passar just dina önskemål. Allt detta ger dig en enastående lustkänsla och en njutning du aldrig känt förut. DUO har även en Smart Silence Teknologi, en funktion som innebär att de pulserande tryckvågorna bara går igång när munstycket kommer i kontakt med huden och slutar när du tar bort munstycket från huden. Skulle du inte återuppta användningen igen, stängs den automatiskt av efter 10 minuter.

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför REPAIR, BALANCE och CLEAN.

I WOMANIZER DUO medföljer:
- Womanizer Duo
- USB laddare
- Instruktionsmanual
- Extra munstycke
- Elegant förvaringspåse

Arrow up

Din produkt är tillagd

×