Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Womanizer Liberty Lila

Klitorisstimulator för ökad orgasmförmåga
998 kr

FÖRDELAR

+ Tyst & kraftfull luftteknologi för ökad orgasmförmåga
+ 100 % Vattentät
+ En revolution för den kvinnliga sexuella hälsan
+ 100 % Orgasmgaranti
+ Uppladdningsbar

Ekologiskt glidmedel och en ekologisk rengöringsgelé rekommenderas till produkten

Womanizer Liberty lufttrycksvibrator stärker din sexuella hälsa och får din kropp att vibrera av inre kraft och välbefinnande som aldrig förr.

Det unika med Womanizer är att den omsluter hela klitoris och ger stimulans genom lufttryck. Med hjälp av luftvågornas olika mönster masserar den kvinnans 8000 tusen nervtrådar och ger en underbar stimulans.

Samtliga versioner av Womanizers har korats som den bästa produkten ”BÄST I TEST” i ett flertal tidningar och det är inte för inte den kallas orgasmernas Rolls Royce.

Womanizer Liberty är liten och smidig och perfekt som resesällskap. Den har 6 olika stimuleringsinställningar, är uppladdningsbar, vattentät och har 1- års garanti. I det lilla paketet medföljer en microUSB laddare.

- Orgasmgaranti
- 6 nivåer av styrka på stimulansen
- Världsunik klitorisstimulans
- Beröringsfri stimulation
- En enastående lustkänsla
- Uppladdningsbar

Bruksanvisning på engelska, tyska och en mindre del på svenska.

WOMANIZER Liberty har 6 olika hastigheter. Med sina två valbara munstycken som medföljer passar den alla kvinnors unika underliv och förutsättningar. Stimulansen går med hjälp av luftteknologin ner på nervändsnivå för att skapa blodcirkulation, ökad känsel och orgasm. Du kan med fördel prova att flytta runt womanizern runt om klitoris för att hitta nya erogena zoner.

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför REPAIR, BALANCE och CLEAN.

I WOMANIZER Liberty medföljer:
- Womanizer
- USB laddare
- Instruktionsmanual
- Extra munstycke

Arrow up

Din produkt är tillagd

×