Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader

<<< TILLBAKA

Våra produkter


Womanizer Premium Vit

Klitorisstimulator för kvinnan
1 998 kr

FÖRDELAR

+ Tyst & kraftfull luftteknologi för ökad orgasmförmåga
+ 100 % Vattentät
+ En revolution för den kvinnliga sexuella hälsan
+ 100 % Orgasmgaranti
+ Uppladdningsbar

Ekologiskt glidmedel och en ekologisk rengöringsgelé rekommenderas till produkten

Womanizer Premium 2.0 – Lufttrycksvibrator med ny design, fler funktioner för en ökad orgasmförmåga

Det unika med Womanizer är att den omsluter klitoris och masserar kvinnans 8000 nervtrådar, ner på nervändsnivå. En revolution för kvinnans orgasmiska förmåga oavsett unika förutsättningar.

Version 2.0 ger dig möjlighet att välja mellan 12 olika inställningar som enbart stimulerar när den berör din hud och nervtrådar. Du har även möjlighet att sätta på autopiloten, en funktion som får din sexuella energi att sprudla av välbehag.

WOMANIZER Premium 2.0 dessutom en vattentät och mycket tystgående version som har 1-års garanti.

WOMANIZER har korats som den bästa produkten i ett flertal tidningar och får din sexuella hälsa att blomma och vem längtar inte efter det?

Kund citat

”Min man köpte en Womanizer på Pistill och idag är mina rynkor som bortblåsta och endast mina skrattrynkor kvar. Det bästa av allt är att min man är mekanikern”

Stort tack från en lycklig Maja

WOMANIZER Premium har 12 olika hastigheter och en autpilotfunktion. Med sina två valbara munstycken som medföljer passar den alla kvinnors unika underliv och förutsättningar. stimulansen går med hjälp av luftteknologin ner på nervändsnivå ör att skapa blodcirkulation, ökad känsel och orgasm. Du kan med fördel prova att flytta runt womanizern runt om klitoris för att hitta nya erogena zoner.

Obs Vid användning av vårdande intimprodukter är det viktigt att du använder ett ekologiskt glidmedel som har en mjukgörande effekt och minskar risken för friktion samt en ekologisk rengöringsgelé som skonsamt rengör dina intimprodukter och har en antibakteriell effekt som hjälper dig bevara en god intimhygien. Till denna produkt rekommenderar vi därför REPAIR, BALANCE och CLEAN.

I WOMANIZER Premium medföljer:
- Womanizer
- USB laddare
- Instruktionsmanual
- Extra munstycke

Arrow up

Din produkt är tillagd

×