• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

0

Aleah Care

Clean rengöringsgel

Clean rekommenderas för effektiv och skonsam rengöring av dina intimprodukter. Clean är helt naturlig och fri från uttorkande alkohol och starka kemikalier (50 ml).

130 kr
{{ price }}

Clean är en helt naturlig rengöringsgel som rengör dina intimhjälpmedel på ett effektivt och skonsamt sätt. Clean innehåller naturligt rengörande tea tree-olja som har en antibakteriell effekt och som inte torkar ut dina produkter. Clean rengöringsgel är fri från triclosan, parabener, alkohol och andra starka kemikalier. 

Pumpflaskan är tillverkad av sockerrör och är nedbrytningsbar. Den har en praktisk och lufttät vakuumpump som gör det lätt för dig att dosera rätt mängd samt ser till att inga rester blir kvar i flaskan. Dessutom förhindras missfärgning och hållbarheten ökar. Hemligheten ligger i att rengöringen skyddas mot både syre och ljus samt att bakterier förhindras komma in tack vare det vakuum som skapas. Detta gör rengöringen 100 procent hygienisk. 

Tips: Pumpa långsamt och upprepade gånger före första användningen för att aktivera vakuumpumpen. 


Innehållsdeklaration Vatten, Decyl Glucoside, Glycerin, Cocamidopopyl Betaine, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate,*Melaleuca alternifolia Oil, citric Acid. *Ekologisk råvara.
Egenskaper Rengör intimhjälpmedel effektivt utan skadliga ämnen. Fri från triclosan, parabener, alkohol och andra starka kemikalier. Innehåller tea tree-olja som är naturligt antibakteriell. Svensktillverkad. Rekommenderas för rengöring av intimhjälpmedel.
För bästa effekt:
- Skölj din intimprodukt med ljummet vatten.
- Applicera 1 - 2 pumptryck av Clean.
- Tvåla in och låt verka några sekunder.
- Skölj av med ljummet vatten.

Inför första användningen behöver du pumpa långsamt och upprepade gånger för att aktivera vakuumpumpen..