• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

    Redigeras under avancerat
0
SAMARBETE ÄR VIKTIGT - TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD!

Aleah Care erbjuder dig som vårdgivare en trogen partner och ett stöd i patienters rehabilitering och omsorg. Vi har sedan starten ingått flertalet samarbeten med läkare, specialister, vårdmottagningar och patientföreningar. Tillsammans arbetar vi för att öka medvetenheten och kunskapen kring underlivshälsan, alltid med brukarens bästa i fokus. Vi erbjuder därför utbildningsinsatser och föreläsningar så att patienter med cancer, smärta i underlivet, förlossningsskador eller klimakteriebesvär kan stärka och återfå en god underlivshälsa och främja en bättre livskvalitet för fler med hjälp av högkvalitativa produkter för en långsiktig och god rehabilitering. 

 

VÅRA PRODUKTER INOM INTIMVÅRD OCH REHABILITERING

Aleah Care erbjuder intimvård som förbättrar människors underlivshälsa och funktionella rehabiliteringsprodukter som gör det möjligt för människor att återfå en god sexuell hälsa och livskvalitet. Vi känner ett starkt engagemang för det vi gör - alltid med brukaren i fokus.

Våra rehabiliteringsprodukter är utvecklade i samråd med patientföreningar och medicinska specialister inom svensk sjukvård samt framtagna efter en strikt kvalitetspolicy. Vill du veta mer så titta gärna på vår informationsfilm om Aleah Cares vaginalstavar här nedan.

Sedan 2018 delas Aleah Care Vaginalstavar ut som en del av patientens rehabilitering. 

Arbetar du inom hälso- och sjukvårdssektorn och önskar lägga en beställning till din mottagning, avdelning eller enhet, har frågor om inköp, avtal eller de Ramavtal som föreligger, är du varmt välkommen att kontakta oss via mejl. Är du privat vårdgivare erbjuder vi dessutom möjlighet att bli återförsäljare av Aleah Cares produkter på din mottagning.

Hör av dig till oss så berättar vi mer! 

 info@aleahcare.com 

 

 

VÅRA VISNINGSMILJÖER OCH UTBILDNINGSINSATSER

Vi erbjuder  visningsmiljöer  av våra rehabiliteringsprodukter och informationsmaterial till mottagningar och sjukhusavdelningar inom såväl privat som offentlig sektor i Sverige. Visningsmiljöerna anpassas efter mottagningens eller avdelningens unika behov och underlättar för vårdpersonal att enkelt och pedagogiskt på plats presentera och tillhandahålla rehabiliteringsprodukter som kan vara behjälpliga för patienten. 

Utöver våra produkter och visningsmiljöer erbjuder vi även inspirationsföreläsningar och produktutbildningar. Vår ambition med dessa är att öka kunskapen och medvetenheten kring sexuell hälsa och välbefinnande.

En nyhet för i år är möjligheten att boka en föreläsning och handledning kring sexhjälpmedel (1h) som skräddarsys mot patientgrupp med konkreta råd om produkter som kan stärka den sexuella hälsan. En annan nyhet är vår utbildningssatsning som vänder sig till Ungdomsmottagningar runt om i landet: "Vägledning i mötet med ungdomar kring sexuell hälsa och sexualitet (3h).

Samtliga utbildningar kan göras digitalt om så önskas. 
Vill du veta mer eller önskar boka en utbildning, föreläsning eller har frågor om inköp av en visningsmiljö, är du varmt välkommen att kontakta oss via info@aleahcare.com

FÖR DIG SOM ÄR VÅRDGIVARE 

Kontaktperson: Karolina Ersson karolina@aleahcare.com

Telefon 070-746 06 63

För inköp: info@aleahcare.com

 

PERSONLIG RÅDGIVNING OCH VÄGLEDNING

Vi erbjuder personlig rådgivning och vägledning för patienter i sin friskvårdsträning. Önskar man boka en tid för 20 minuters konsultation via telefon eller digitalt möte, bokas detta enklast via karolina@aleahcare.com. Pris: 250 kronor. 

Rådgivning kan även ske hos vår samarbetspartner och återförsäljare Pistill på Drottninggatan 100 i Stockholm.

Med 19 års erfarenhet som experter inom sexuell hälsa vill vi dela med oss av vår kunskap kring intimvårdande produkter samt erbjuda trygghet och professionell vägledning i valet av produkter från Aleah Care.

 

VISION

Vi vill bidra till en bättre livskvalitet och tillhandahålla världsledande intimvård och rehabiliteringsprodukter som främjar en god sexuell hälsa och ett välbefinnande genom hela livet.

MISSION

Vi brinner för att möjliggöra varje individs rätt till bästa vård, rehabilitering och omsorg med hjälp av våra produkter och tjänster.

VÅRA VÄRDERINGAR

  • LYHÖRDHET
  • SAMARBETE
  • ANSVAR
  • KVALITET