Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
5501

Våra ekologiska glidmedel förbättrar kvinnors underlivshälsa

 

Repair - Ekologiskt oljebaserat glidmedel

Repair är ett ekologiskt oljebaserat glidmedel med omega 7 och E-vitamin. Formulan vårdar, återfuktar och motverkar torra/sköra slemhinnor genom de kallpressade växtoljorna som ger mycket näring åt huden. Den underlättar vid klimakteriebesvär och är 100% hormonfri.  Repair kan också vara positiv vid irritation, smärta och sårbildning i underlivet. Oljebaserade glidmedel sjunker tillslut in i huden och kan med fördel användas tillsammans och med intimprodukter.  Den är fri från parabener, ej kondomsäker och svensktillverkad.

Balance - Naturligt vattenbaserat glidmedel

Balance är ett ekologiskt vattenbaserat glidmedel som är berikat med yoghurt och probiotika. Formulan tillför näring, återfuktar och balanserar den naturliga PH balansen i underlivet. Vattenbaserade glidmedel är mångsidiga och går både att använda tillsammans och till intimprodukter. De är ofta lite kylande mot huden och ger ett glatt glid. Den vårdar vid obalans och irritation och är helt fri från parabener och phenoxyethanol. Balance är svensktillverkad och kondomsäker.

Rengöring av intimvårdsprodukter

För att säkerställa en god intimhälsa och att dina intimvårdsprodukter håller länge rekommenderar vi att du alltid rengör dina intimprodukter efter användning. Låt de sedan självtorka eller använd en ren handduk.

Clean är en ekologisk rengöringsgelé med tea tree-olja. Formulan har en naturlig antibakteriell effekt och rengör effektivt utan några skadliga ämnen.  Den är svensktillverkad och fri från triclosan, parabener, alkohol och andra starka kemikalier.

Vi önskar dig all lycka till och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Arrow up

Din produkt är tillagd

×