• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

0

KNIIP-paketet

En starkare bäckenbottenmuskulatur kräver både styrka och koordination. Ergonomiskt utformad träningskula för en mer kontrollerad knipträning.

500 kr
{{ price }}

Idag beräknas var tredje kvinna i Sverige ha en försvagad bäckenbottenmuskulatur som ofta påverkar livskvalitén. 
Att träna sin bäckenbotten med en knipkula är ett bra och enkelt sätt att förebygga och lindra bland annat inkontinensbesvär, framfall och nedsatt känsel.

Fördelen med att träna med knipkulor är att knipövningar med hjälp av knipkulor blir mer effektiv. Du hittar rätt muskulatur lättare när du har något att knipa runt. Du får motstånd i knipövningarna av kulans tyngd. Och det ger en förstärkt effekt av träningen, både när det gäller styrka och uthållighet. 

I vårt KNIIP-paket har du allt du behöver för att lyckas med din träning. Du får knipkula, glidmedel, rengöring, förvaringspåse och vår träningsguide KNIIP som ger dig tips och råd om hur du på bästa sätt genomför din träning.


Innehåll Paketet innehåller en träningskula (vattentålig), ett naturligt glidmedel, en rengöringsgel och en träningsguide samt en förvaringspåse.
Material 100% kroppssäkert silikon
Vikt Knipkulans vikt är 78 g.
Färg Mörkrosa.
Garanti 1 år.
Mått Träningskulans längd med snöre: 15,6 cm. Diameter 2,5 cm.
Egenskaper Knipträningen gör att du motverkar och förebygger inkontinens. Du minskar risken för bäckenbottenuppluckring i samband med en graviditet och motverkar livmodersframfall. Du får en bättre kroppshållning och starkare rygg. Du ökar din orgasmförmåga. Knipkulan är anpassad för att nå hela muskulaturen. KNIIP-paketet innehåller allt du behöver för en enkel och effektiv träning.
Vi rekommenderar att du tränar dynamiska knip och avslappningsövningar varje dag i cirka 10 minuter i tre månader. Du kommer kunna känna tydliga resultat redan efter fyra veckor.

I KNIIP-paketet medföljer en träningsguide för att ge dig bästa möjliga förutsättningar och tydligt guida dig steg för steg för en lyckad träning.

Träningskulan KNIIP hjälper dig att hitta rätt muskler, få snabbt resultat, effektivare träning och starkare bäckenbotten.

Balance är ett vattenbaserat glidmedel med yoghurt och prebiotika som vårdar och återfuktar dina slemhinnor.
Applicera en klick på träningskulans topp innan du för in träningskulan i underlivet. Det ger en behagligare känsla och gör träningen mer effektiv.

Clean är en rengöringsgel för skonsam tvätt av dina knipkulor.
Applicera en klick efter användning och skölj sedan i ljummet vatten. Innehåller ingen uttorkande alkohol eller parabener. Kan även användas till andra intimhjälpmedel i silikon.

Lycka till med din träning!