• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

    Redigeras under avancerat
0

OLJEBASERAD INTIMKRÄM (HEAL)

Ekologisk intimkräm berikad med fyra kallpressade vegetabiliska oljor som på ett naturligt sätt återfuktar och lugnar vid torrhet och irritation och som ger lindring vid ömhet. Rekommenderad av svensk sjukvård.

330 kr
{{ price }}

Aleah Care Oljebaserad Intimkräm är en mjukgörande vårdande kräm för dig som upplever torrhet och irritation i underlivet.

Intimkrämen är berikad med fyra högkvalitativa kallpressade vegetabiliska oljor av hög kvalitét, varav den näringsrika ricinoljan utgör en central ingrediens. Ricinoljan tillför extra näring och skapar en fetare kräm med långvarig effekt. Tack vare oljornas näringsrika egenskaper, inklusive Omega 7, bidrar krämen till att återfukta slemhinnorna i underlivet. 

Den silkeslena och milda formulan gör att intimkrämen också är särskilt lämplig för dig med extra känslig hud eller som upplever att du har smärtkänsliga slemhinnor, t.ex. vid provocerad vulvodyni - ett tillstånd som ofta ger intensiv smärta vid omslutande sex. Intimkrämen är kliniskt testad och godkänd av medicinsk expert.

Aleah Care Oljebaserad Intimkräm kan med fördel användas under dusch eller bad.

Pumpflaskan är försedd med en praktisk och lufttät vakuumpump, vilket underlättar doseringen av intimkrämen och ser till att inga rester lämnas kvar i flaskan. Dessutom skyddas krämen i flaskan mot syre, ljus och bakterier genom det vakuum som skapas. Något som inte bara motverkar missfärgning utan även förlänger hållbarheten och gör den 100 procent hygienisk.  

Pumpflaskan kan du lämna in vid återvinningsstationen. Den är tillverkad av sockerrör (bioplast) och återvinningsbar.

Tips: Pumpa långsamt och upprepade gånger före första användningen för att aktivera vakuumpumpen.


Vikt
Innehåll Solrosolja, Kokosolja, Ricinolja, Bivax, Sheasmör, E-vitamin och Rosmarinantioxidant.
Volym 75 ml.
Egenskaper Ekologisk oljebaserad intimkräm som på ett naturligt sätt återfuktar, lugnar och ger lindring vid torrhet och irritation. Innehåller enbart naturliga råvaror. Hormonfri. Tillverkad i Sverige.
Aleah Care oljebaserade intimkräm har en skonsam och silkeslen formula för daglig användning. Går även att använda vid dusch eller bad.

Applicera den mjukgörande intimvårdskrämen runt slidmynningen och vulva.