• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

    Redigeras under avancerat
0

OLJEBASERAT GLIDMEDEL (REPAIR)

Ett organiskt oljebaserat glidmedel som återfuktar sköra slemhinnor. Med långvarig återfuktande effekt både som glidmedel och som intimkräm blir detta en 2-in-1-produkt som vårdar slemhinnorna och lindrar obehag. Rekommenderad av svensk sjukvård och prisad flera år i rad som testvinnare i sin kategori av glidmedel.

250 kr
{{ price }}

Aleah Care Oljebaserat glidmedel har en unik formula. Glidmedlet är berikat med både Omega 7 och E-vitamin som ger långvarig effekt som återfuktande glidmedel som skonsamt skyddar sköra slemhinnor vid omslutande samlag. Samtidigt tillför de fyra kallpressade ekologiska växtoljorna i glidmedlet näring och viktiga vitaminer till underlivet.

Tack vare sitt ekologiska och skonsamma innehåll fungerar glidmedlet inte bara som ett återfuktande glidmedel som skonsamt skyddar sköra slemhinnor vid omslutande samlag, utan även som en fuktgivande och intimvårdande kräm eller olja för intimhygien. Detta gör att du med fördel kan använda glidmedlet som en lugnande intimolja vid behov och lindra obehag och smärta. Den unika sammansättningen av Omega 7 och E-vitamin bidrar till att återfukta slemhinnorna och motverka torrhet. Dessuotm tillför fyra kallpressade vegetabiliska oljor av högsta kvalitét näring och stärker underlivshälsan på ett naturligt sätt.  

Pumpflaskan är tillverkad av sockerrör och är nedbrytbar. Flaskan är försedd med en praktisk och lufttät vakuumpump, vilket underlättar doseringen av glidmedlet och säkerställer att inga rester lämnas kvar i flaskan. Dessutom skyddas glidmedlet mot syre, ljus och bakterier genom det vakuum som skapas, vilket inte bara motverkar missfärgning utan även förlänger hållbarheten. Något som gör glidmedlet 100 procent hygienisk. 

Aleah Care Oljebaserat glidmedel (Repair) rekommenderas av gynekologer och barnmorskor inom svensk sjukvård för dess skonsamma och effektiva egenskaper, bland annat på kvinnokliniker, i mödravården, inom klimakterievård och inom cancerrehabilitering.

Våra glidmedel är kliniskt testade och granskade av barnmorska och auktoriserad sexolog.

Aleah Cares Oljebaserade glidmedel finns i två storlekar för bästa komfort: 50ml respektive 75ml. 

 

Referens: Eva Mossberg (auk. Sexolog och barnmorska, Region Skåne) gällande vårt oljebaserade glidmedel:

”Jag brukar rekommendera Repair glidmedel för att det kort och gott är en behaglig produkt. När man i allmänhet tänker glidmedel så är det som ett smörjmedel men denna produkt är på samma gång behandlande genom att den återfuktar slemhinnorna vilket gör att den sticker ut. Jag tycker att det är fantastiskt, i djungeln av glidmedel, att kunna föreslå en produkt som till 100% består av naturliga oljor till mina patienter.” 


Vikt
Volym 50 ml.
Innehållsdeklaration Solrosolja*, Kokosolja*, Makadamiolja**, Bivax*, Sheasmör*, Tocopheryl Acetate/E-vitamin* och Rosmarinantioxidant*. *Ekologisk råvara **Olja från nöt
Egenskaper Organisk 2-in-1-produkt, glidmedel med kladdfri konsistens och intimolja i en och samma flaska. Vårdar, återfuktar och skyddar sköra slemhinnor. Fri från parabaner. Kan även användas som en olja för intimmassage. Svensktillverkad. Återvinningsbar flaska med lufttät vakumpump som ökar hållbarheten och gör att inga onödiga rester blir kvar. Rekommenderas vid användning av intimprodukter. Fungerar inte med kondom.
Aleah Care Oljebaserade glidmedel kan användas som ditt vardagliga glidmedel tack vare sitt ekologiska och skonsamma innehåll.
Applicera den mängd som känns behaglig vid slidmynningen och de yttre delarna av underlivet för att skonsamt skydda slemhinnan vid omslutande samlag. Upprepas vid behov.

Använd glidmedlet som ett vårdande glidmedel vid intima stunder, tillsammans med intimprodukter och vid friskvårdsträning med vaginalstavar.

Du kan med fördel använda glidmedlet som en återfuktande och vårdande intimolja vid exempelvis smärta och sköra slemhinnor. Fungerar proaktivt för underlivshälsan.

Passar alla oavsett ålder, i synnerhet om man har sköra slemhinnor, t.ex. under amning och klimakteriet.

Används inom cancerrehabilitering, vid kronisk underlivssmärta och ärrbildning efter förlossningsskada.

Vid användning av kondom, välj Aleah Care Vattenbaserat glidmedel istället.