• KVALITET                    TRYGGHET                    OMTANKE

0

OLJEBASERAT GLIDMEDEL (REPAIR)

Repair i ny kostym! Ett ekologiskt oljebaserat glidmedel med Omega 7 och E-vitamin som vårdar och återfuktar torra och sköra slemhinnor. Med långvarig effekt både som glidmedel och som intimvårdande kräm (75 ml).

290 kr
{{ price }}

Aleah Care Oljebaserat glidmedel - som tidigare gick under benämningen Repair - innehåller både Omega 7 och E-vitamin som återfuktar huden och som ger en långvarig effekt som glidmedel vid intima stunder själv eller med en partner. De fyra kallpressade ekologiska växtoljorna i glidmedlet tillför dessutom underlivet näring och vitaminer.

Tack vare sitt ekologiska och skonsamma innehåll kan glidmedlet både användas som ditt vardagliga glidmedel likväl som en återfuktande, lugnande och vårdande intimkräm eller intimolja vid exempelvis ömhet, smärta och torra, sköra slemhinnor. 

Aleah Care Oljebaserat glidmedel stärker underlivshälsan på ett naturligt gynnsamt sätt och rekommenderas därför av gynekologer och barnmorskor inom svensk sjukvård. 

Pumpflaskan är tillverkad av sockerrör och är nedbrytningsbar. Flaskan är försedd med en praktisk och lufttät vakuumpump som gör det lätt för dig att dosera lagom mängd glidmedel samt ser till att inga rester blir kvar i flaskan. Dessutom skyddas glidmedlet mot både syre och ljus samt bakterier tack vare det vakuum som skapas, vilket både förhindrar missfärgning och ökar hållbarheten. Något som gör glidmedlet 100 procent hygienisk. 

Kliniskt testad och godkänd av barnmorska och klinisk sexolog.

Tips: Pumpa långsamt och upprepade gånger före första användningen för att aktivera vakuumpumpen. 

 


Vikt 109 gram
Volym 75 ml
Innehållsdeklaration Solrosolja*, Kokosolja*, Makadamiolja**, Bivax*, Sheasmör*, Tocopheryl Acetate/E-vitamin* och Rosmarinantioxidant*. *Ekologisk råvara **Olja från nöt
Egenskaper 100 % ekologiskt glidmedel med kladdfri konsistens. Fri från parabaner. Hjälper till att motverka torra och sköra slemhinnor. Kan även användas som intimkräm och massageolja. Svensktillverkad. Rekommenderas vid användning av intimprodukter. Fungerar inte med kondom.
Aleah Care Oljebaserade glidmedel kan användas som ditt vardagliga glidmedel tack vare sitt 100 procentiga ekologiska och skonsamma innehåll.
Applicera den mängd som känns behaglig vid slidmynningen för att skonsamt skydda slemhinnan vid omslutande samlag.

Du kan med fördel använda glidmedlet som en återfuktande och vårdande intimolja vid exempelvis smärta och torra slemhinnor. Fungerar proaktivt för underlivshälsan.